Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales! ”
Anmeldelse av waldemars coffeebar

waldemars coffeebar
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Åmli
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Europeisk
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Min samboer, jeg og vår lille datter på 9 uker var innom i går. Nydelig focaccia med marinert biff, perfekt kaffe og den nydeligste gulrotkaken jeg har smakt!
Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, F9493GZvictoriah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 76 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kaffelatten og espresson var veldig god. Maten var smakfull og atmosfæren er sjarmerende og hyggelig. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 490sivr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med mye smak! Utrolig koselig sted med hyggelig og sjarmerende vertskap. Vi spiste Foccacia toast med en god rødvin til! Må innom hver gang vi er på hytta.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 113helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi kommer hit hver sommer, verdt sørlandsturen i seg selv! Koselige lokaler og uteplass med masse sjarm. Og viktigst av alt nydelig mat for hele familien og perfekt cappuccino like god som de beste i Roma <3

Dato for besøk: juli 2020
Takk, toras285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En strålende opplevelse. Kjempegod mat og service, og lokalene var også veldig kule. Ta turen innom Åmli for å nyte denne plassen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 637lars_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på waldemars coffeebar, så også på

 

Har du vært i waldemars coffeebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din