“Fantastisk god mat, sjarmerende”
Anmeldelse av waldemars coffeebar - STENGT

waldemars coffeebar
Kjøkken: Europeisk
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, sjarmerende lokaler (vi var seks voksne og fikk et eget rom med fyr på peisen) og veldig hyggelig personale. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, olekrl

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Min samboer, jeg og vår lille datter på 9 uker var innom i går. Nydelig focaccia med marinert biff, perfekt kaffe og den nydeligste gulrotkaken jeg har smakt!
Vi kommer gjerne igjen!

Takk, F9493GZvictoriah
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kaffelatten og espresson var veldig god. Maten var smakfull og atmosfæren er sjarmerende og hyggelig. Kommer gjerne igjen.

2  Takk, 490sivr
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med mye smak! Utrolig koselig sted med hyggelig og sjarmerende vertskap. Vi spiste Foccacia toast med en god rødvin til! Må innom hver gang vi er på hytta.

Takk, 113helenea
Anmeldt 15. juli 2020

Vi kommer hit hver sommer, verdt sørlandsturen i seg selv! Koselige lokaler og uteplass med masse sjarm. Og viktigst av alt nydelig mat for hele familien og perfekt cappuccino like god som de beste i Roma <3

Takk, toras285

Reisende som så på waldemars coffeebar, så også på