Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og bra service”

Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Kårvåg
Beskrivelse: Velkommen til en restaurant i Havgapet! På Restaurant Ytterbrygga på Håholmen får man servert lokal mat og stedet er kjent for sine gode klippfiskretter og smakfulle fiskesuppe. Håholmen har i tillegg pub/kro på stedet Silverbell Kro.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til en restaurant i Havgapet! På Restaurant Ytterbrygga på Håholmen får man servert lokal mat og stedet er kjent for sine gode klippfiskretter og smakfulle fiskesuppe. Håholmen har i tillegg pub/kro på stedet Silverbell Kro.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat i svært trivelige omgivelser.
Vi prøvde det meste av maten og alt var veldig godt. Håper å få komme tilbake senere.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Paalnesteby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 76 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass, avslappende overnatting, nydelig middag, idyllisk plass og hyggelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ranijo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Veldig hyggelig restaurant med fabelaktig utsikt fra vindusbordene. Særdeles flink og hyggelig servitør- lokal jente som hadde glimt i øyet og det lille ekstra. Hovmesteren hadde styr på restauranten sin, så alt gikk på skinner uten å være stivt. Vi valgte klippfisk, og angret ikke, selv om det var store porsjoner. Delikat fiskesuppe til forrett. Lokalt øl, Styrbord og Babord smakte også veldig godt. Restauranten ligger på en øy rett utenfor Atlanterhavsveien.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hilskjef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste kveite og klippfiskrygg. Nydelig mat og dessert. Veldig bra service og hyggelige folk. Verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 169edithj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

I dag spiste vi henholdsvis oksekjaker og kveite. Middagen i dag ble ikke den samme som i går fordi serveringsdamen var alt annet enn erfaren. Vi ble sittende lenge og ventet på middagen etter forretten, og det var null oppfølging. Dette trakk ned mye til tross NYDELIG mat!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, abpeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer, så også på

Har du vært i Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din