“Veldig god mat og bra service”

Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Kårvåg
Beskrivelse: Velkommen til en restaurant i Havgapet! På Restaurant Ytterbrygga på Håholmen får man servert lokal mat og stedet er kjent for sine gode klippfiskretter og smakfulle fiskesuppe. Håholmen har i tillegg pub/kro på stedet Silverbell Kro.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat i svært trivelige omgivelser.
Vi prøvde det meste av maten og alt var veldig godt. Håper å få komme tilbake senere.

1  Takk, Paalnesteby

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass, avslappende overnatting, nydelig middag, idyllisk plass og hyggelig betjening. Anbefales 😊

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ranijo
Anmeldt 21. august 2019

Veldig hyggelig restaurant med fabelaktig utsikt fra vindusbordene. Særdeles flink og hyggelig servitør- lokal jente som hadde glimt i øyet og det lille ekstra. Hovmesteren hadde styr på restauranten sin, så alt gikk på skinner uten å være stivt. Vi valgte klippfisk, og angret ikke, selv om det var store porsjoner. Delikat fiskesuppe til forrett. Lokalt øl, Styrbord og Babord smakte også veldig godt. Restauranten ligger på en øy rett utenfor Atlanterhavsveien.

1  Takk, Hilskjef
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste kveite og klippfiskrygg. Nydelig mat og dessert. Veldig bra service og hyggelige folk. Verdt et besøk.

Takk, 169edithj
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

I dag spiste vi henholdsvis oksekjaker og kveite. Middagen i dag ble ikke den samme som i går fordi serveringsdamen var alt annet enn erfaren. Vi ble sittende lenge og ventet på middagen etter forretten, og det var null oppfølging. Dette trakk ned mye til tross NYDELIG mat!

Takk, abpeder

Reisende som så på Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer, så også på

Har du vært i Restaurant Ytterbrygga - Håholmen Havstuer? Del dine erfaringer!