“Kjør forbi ikke stopp!”
Anmeldelse av Bjartmars Favorittkro

Bjartmars Favorittkro
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Kårvåg
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: God mat i hyggelige omgivelser ved Atlanterhavsveien. Du får et fint utsikt over hav og holmer. Våre kokker bruker lokale råvarer og lager maten fra bunnen.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted og ble tatt godt i mot av smilende betjening. Deretter gikk det nedover. Etter å ha ventet i 40 min på maten fikk vi beskjed om at kjøkkenet hadde "mistet" bestillingen. Vi observerte at personene på nabobordet hadde ventet en time og fikk samme forklaring som oss.

4  Takk, RoesslandL

Anmeldt 21. juli 2020

Bestillte fisk and chips,men ble veldig skuffet.Det var lite fisk,og veldig frityrstekt,chipsen var hard og overstekt den også.
Vi bestillte også bacalao,den var heller ikke god,lite smak,og dårlig klippfisk.
Synd,for det er et koselig sted,og hyggelige folk som jobber der.

1  Takk, Frabyn1234
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Det begynte bra, hyggelig sted og behjelpelig betjening, men så gikk det bratt nedover. Vi var seks personer og fem av oss bestilte varmrøkt laks. Etter 30 minutter hadde ingen fått noe mat, men vi ventet tålmodig videre ettersom alle rundt oss ble servert. Etter ytterligere 10 minutter kom kelneren og opplyste at kjøkkenet dessverre var tomme for laks og at vi derfor måtte bestille noe annet... (tar det 40 minutter å oppdage at det er tomt i kjøleskapet?!?) - med utsikt til enda 20-30 minutters ventetid måtte vi gi opp hele lunsjforsøket ettersom vi fortsatt hadde 4 timer igjen av dagens planlagte reisevei. Vi fikk med oss en svak beklagelse og regning på 2 farris og en eplemost. Vi satte dem på sporet av at de kanskje kunne tilby drikken gratis som plaster på såret og det ble motvillig akseptert med følgende hilsen på kjøpet «OK da, bare gå!». Utrivelig opplevelse. Alle kan gjøre feil, men måten det blir håndtert på sier mye om stedets profesjonalitet og serviceinnstilling.

1  Takk, gtirosehagen
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en dårlig matopplevelse på Bjartmars for en tid tilbake, men tenkte å gi dette stedet en sjanse til. Kjøpte fish and chips, men ble nok en gang skuffet. Retten så delikat ut ved servering, men det visste seg å være mest frityrrøre og lite fisk inni. Fisken var litt geléaktig og smakte ikke godt. Chipsen var helt Ok. Bjartmars blir dessverre ikke vår favoritt, og vi lar det nok bli med de to besøkene der.

Takk, Ambassador325335
Anmeldt 16. juli 2020

Skuffet over måltidet. Bestilte biff middag. Biff og saus var god, men det var lite mat. Poteten bar preg av å være gamle/oppvarmet. De var seige. Klaget på potetene, fikk etter en stund tilbud om ny potet, men da var biff og resterende grønnsaker spist opp. Burde fått prisavslag eller tilbud om dessert når maten ikke leverer.

Takk, 347julieo

Reisende som så på Bjartmars Favorittkro, så også på

Har du vært i Bjartmars Favorittkro? Del dine erfaringer!