“Tilfeldig stopp som ble en flott opplevelse”
Anmeldelse av Bjartmars Favorittkro

Bjartmars Favorittkro
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Kårvåg
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: God mat i hyggelige omgivelser ved Atlanterhavsveien. Du får et fint utsikt over hav og holmer. Våre kokker bruker lokale råvarer og lager maten fra bunnen.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste torsk med appelsinsaus og fish and chips. Veldig god mat!! Flotte omgivelser og hyggelig personalet. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, MrQBergen

Anmeldt 24. august 2020

Trivelig og kunnskapsrike servitører. Nydelig prisbelønt mat. Vi spistese baccalao og det var en raus delikat porsjon. Spiser gjerne der igjen!

1  Takk, FarAway79559
Anmeldt 19. august 2020

Nydelig beliggenhet med havsutsikt. Uteservering. Veldig trivelig personale. For meg som ikke liker fisk er menyen noe begrenset, men liker du sjømat så finner du helt sikkert noe du vil ha. Jeg valgte gulasj og mannen min spiste baccalao, begge deler i så store porsjoner at vi ikke klarte å spise opp. Kjøttet var mørt og fint og potetstappa hjemmelaget. Anbefales som en stopp når du kjører Atlanterhavsveien. Gode smittevernsrutiner.

1  Takk, wofw
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted, trivelige folk og god mat & service! Prisene var også hyggelige.
Corona-reglene var godt ivaretatt. Klar anbefaling ☺️

2  Takk, 900almasing
Anmeldt 11. august 2020

Dette er en fantastisk plass, med hyggelig betjening og veldig god mat. Dette er definitivt et sted verdt et besøk

1  Takk, JanneM114

Reisende som så på Bjartmars Favorittkro, så også på

Har du vært i Bjartmars Favorittkro? Del dine erfaringer!