Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 274
Hotels.comUSD 261
TripadvisorUSD 261
eDreams
PricelineUSD 274
CheapTicketsUSD 261
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
29
19
6
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
19
6
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 60 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Helt særegne omgivelser, helt grei standard, men det sto ikke i forhold til prisen, som er for høy. Litt kjedelig frokost. Servicen har imidlertid særdeles god. Hyggelig kro med god stemning på kvelden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, trondg597
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer By Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din. Vi tar med oss forbedringsområdene videre og godt å se at dere likte både service og kroa.
Hjertelig velkommen tilbake.
Mvh Håholmen Havstuer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk døgn på holmen, med fantastisk god service, nydelig mat og drikke og en ubeskrivelig god atmosfære. Kom å hentet oss med båt og fraktet oss ut til holmen og blei vist til rommet som var koselig innredning, kaffe og te var på rommet.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, thorsindres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ketiljp, General Manager på Håholmen Havstuer By Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2020

Hei,
Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding.
Mvh Håholmen Havstuer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi har vært her før og spist, og ville gjerne oppleve den ro og fred som stedet innyndet til. Første kveld hadde vi ovnsbakt klippfisk med potet- og ertepuré som smakte utrolig godt. Meget god service fra en ung dame som hele tiden passet på at vi hadde det vi trengte, blant annet en meget god rosévin . Litt dyrt, men verdt pengene.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, abpeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

Dette stedet var en opplevelse som går inn helt i toppsjiktet av alle flotte steder jeg har sett. Alt er gjennomført fra bygninger til rom, en fryd å bare kunne går rundt på øya. Nydelig mat i restauranten. Vi synes været var veldig dårlig, men den type vær var visst helt normalt fikk vi vite. Men selv med dårlig vær er det et sted man bør få med seg minst en gang i livet.

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, remof385
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Prøvde å arrangere event på Håholmen, men ble bare møtt med en snerpete tone i telefonen. Ba meg sende mail i stedet og så skulle de svare om de hadde tid. Etter det fikk jeg ikke noe mer svar fra de.

Synd at dårlige drift og kundebehandling skal ødelegge for en slik perle.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ElisabethH2022, Leder  på Håholmen Havstuer By Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei,
Beklager denne hendelsen. Her har e-posten din ikke blitt fulgt opp ser jeg. Jeg har ingen forklaring til at dette har skjedd, annet en menneskelig svikt. Vi vil svært gjerne ha deg som gjest på Håholmen Havstuer og håper du ved en annen anledning tar kontakt med oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser