Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Var her flere familier sammen, og hele stedet har en nydelig atmosfære. Særegent, avslappende og i fantastiske omgivelser.
Vi reiste med barn/ungdom i alderen 11-16 og dro ut tidlig formiddag for å få mye ut av oppholdet.
Nydelige rom og gode senger.

Var småsultne da vi kom og gikk ned på brygga på vertshuset der.
De var da tomme for både pølse/potetmos og hamburger.
Siden barna ikke spiser blåskjell eller fiskesuppe, hadde de ikke noe som helst å tilby før middag som var booket til kl 20.
Beklager, vi har ikke noe annet var svaret.
Jeg anbefaler derfor å ta med mat ut hit, for å ha noe i bakhånd.

Middagen var noe kaotisk, og vi ventet i 1 tine og 15 minutter fra vi bestilte til maten kom.
Med en så liten meny og forhåndsbestilte bord er dette alt for lenge.
I tillegg tom for en av to kjøttretter.

Mat smakte fortreffelig da den kom, men det ble noe ødelagt av ventingen.

Litt justering og oppstramming på serveringsfronten og innkjøp, så blir totalopplevelsen mange hakk bedre.
Dette stedet fortjener det.

Takk, Lillekokk
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei,
Takker så mye for tilbakemeldingen din. Innspillene tar vi med oss etter den travleste sesongen noensinne. Det påvirker dessverre opplevelsen deres og vi skal forbedre oss i tiden som kommer.

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Havstuene ligger rundt på Håholmen. Hadde to rom med fantastisk utsikt. Disse rommene var nylig renovert. Sjarmerende rom med deilige senger. Ellers er det natur utsikt og atmosfære som kjennetegner stedet. God mat også. Anbefaler et døgn innom Håholmen.

Takk, lena_608
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Lena.
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Håper vi ser dere igjen og at dere har en fortsatt god sommer.

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Unikt sted beliggende helt ytterst i havgapet. Fantastisk koselige rom omgitt av flott natur.

Båtskyss med en Saga Siglar kopi var en fin opplevelse. Hyggelig betjening.

Middagsmeny kunne vært bedre. Sitronmarinert kveite var ikke en ceviche, men saltet kveite med sitron på en brødskive. Fiskesuppa var god.

Meget god champagne!

Takk, andershr-hr

Hei Anders. Takk for tilbakemeldingen din. Ser at menyen ikke innfridde og det var synd. I menyen står sitrusmarinert, så tanken er ikke ceviche.
Godt at fiskesuppen innfridde.

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Helt særegne omgivelser, helt grei standard, men det sto ikke i forhold til prisen, som er for høy. Litt kjedelig frokost. Servicen har imidlertid særdeles god. Hyggelig kro med god stemning på kvelden.

Takk, trondg597

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din. Vi tar med oss forbedringsområdene videre og godt å se at dere likte både service og kroa.
Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk døgn på holmen, med fantastisk god service, nydelig mat og drikke og en ubeskrivelig god atmosfære. Kom å hentet oss med båt og fraktet oss ut til holmen og blei vist til rommet som var koselig innredning, kaffe og te var på rommet.

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, thorsindres
ketiljp, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2020

Hei,
Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding.