Laveste priser for ditt opphold
USD 190
Expedia.comUSD 190
eDreams
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

For en perle, ute i havgapet! Vi bodde på et av de historiske rommene, Sjøstua og det var virkelig som å komme tilbake til slutten av 1800 tallet, men med bekvemmeligheter som gode senger og et bra bad. Nydelig mat i restauranten og trivelig pub. Anbefales på det varmeste!

Takk, N3628WKchristines
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her 2 netter og hadde det helt topp. Utrolig koselig plass med hyggelige folk. Vi fikk låne båt og fiskeutstyr og hadde et veldig fint opphold. Maten på restauranten er kjempebra og vi kommer svært gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Paalnesteby
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei,
Tusen takk for super tilbakemelding og godt å se dere hadde et flott opphold.
Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 24. juli 2020

Mye forvirring og dårlig kommunikasjon rundt både betaling og båten bort. Fikk ulik informasjon om båten fra oppslaget, nettsiden og da vi ringte til resepsjonen. Fant heller aldri ut hva som egentlig stemte...

Mye tull rundt betalingen, og mye frem og tilbake med mail i etterkant med manglende informasjon og svar på spørsmål fra sender.

Ellers et veldig fint sted, men hadde også mangel på vegetarmuligheter, noe som var et lite problem for en av oss.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, jsrl021
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei,
Beklager at du fikk avvikende informasjon om båttider men oppslag og det som står på web, er likelydende. Feil kan skje dessverre. Vi tar med oss innspillene dine og forbedrer interne rutiner i tiden som kommer.

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Var her flere familier sammen, og hele stedet har en nydelig atmosfære. Særegent, avslappende og i fantastiske omgivelser.
Vi reiste med barn/ungdom i alderen 11-16 og dro ut tidlig formiddag for å få mye ut av oppholdet.
Nydelige rom og gode senger.

Var småsultne da vi kom og gikk ned på brygga på vertshuset der.
De var da tomme for både pølse/potetmos og hamburger.
Siden barna ikke spiser blåskjell eller fiskesuppe, hadde de ikke noe som helst å tilby før middag som var booket til kl 20.
Beklager, vi har ikke noe annet var svaret.
Jeg anbefaler derfor å ta med mat ut hit, for å ha noe i bakhånd.

Middagen var noe kaotisk, og vi ventet i 1 tine og 15 minutter fra vi bestilte til maten kom.
Med en så liten meny og forhåndsbestilte bord er dette alt for lenge.
I tillegg tom for en av to kjøttretter.

Mat smakte fortreffelig da den kom, men det ble noe ødelagt av ventingen.

Litt justering og oppstramming på serveringsfronten og innkjøp, så blir totalopplevelsen mange hakk bedre.
Dette stedet fortjener det.

Takk, Lillekokk

Hei,
Takker så mye for tilbakemeldingen din. Innspillene tar vi med oss etter den travleste sesongen noensinne. Det påvirker dessverre opplevelsen deres og vi skal forbedre oss i tiden som kommer.

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Havstuene ligger rundt på Håholmen. Hadde to rom med fantastisk utsikt. Disse rommene var nylig renovert. Sjarmerende rom med deilige senger. Ellers er det natur utsikt og atmosfære som kjennetegner stedet. God mat også. Anbefaler et døgn innom Håholmen.

Takk, lena_608
Ketil Jentoft, General Manager på Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Lena.
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Håper vi ser dere igjen og at dere har en fortsatt god sommer.