Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
34
20
7
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
20
7
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 68 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2021

Vi har vært på Håholmen mange ganger i Ragnar Thorseth sin tid. Gjensynet var hyggelig, Det var utvidet en dal og malt opp i andre farger. Rommet vi fikk - Brenneriet 1 - var hyggelig, men noen hadde ødelagt/fjernet rullgardinen på takvinduet. Det burde man ha reparert før man slapp gjester inn. Ikke lett å sove en sommernatt uten at det blir mørkt på soverommet. Deilig med en spasertur på holmen - men da regnværet satte inn kunne det vært OK med en TV på rommet!
Frokosten var god, vi kom tidlig og de som kom etter oss måtte stå en del i kø.
Midt under frokosten begynte betjeningen og vaske vinduene. Smaker ikke så godt med frokost når bøtta med salmiakk vann står ved siden av bordet og salmiakk lukten river i nesa. Her må det være noen i ledelsen som har tenkt feil!?

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Vi var på dagsbesøk på Håholmen, og hadde ønsker om lunch, men ble veldig kuffet over at det ikke fantes annen servering enn koldtbord til ca kr 500 pr pers. Da ble det en is på hver, vi var 7 personer i følget håper at dette blir en mulighet neste år

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gretes_rvikr2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi vår på tur mot Kristiansund sent en torsdag kveld og bestemte oss for å prøve Håholmen - vi har bodd her før og var kjempefornøyd.
Vi hadde ikke booket på forhånd, men de hadde et ledig rom. Vi ble hentet på kvelden utenom de normale tiden i vikingeskipet av en hyggelig skipper.
Vertskapet var veldig hyggelige og vi hadde to fantastiske dager. Med god mat, hyggelig vertskap og kos i pub’n på kvelden etter mat med spill for hele familien. Et sted vi reiser tilbake til og anbefaler på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HPOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi var max uheldig med oppholdet. Ble kjørt over i åpen båt i 15 sekundmeters vind og ankom derfor kliss bløte. Og da mener jeg søkk våte etter å ha fått bølger av sjøvann over oss. Undret meg veldig over at ikke vi fikk redningsvest på også, det føltes ikke trygt. Bespisningen på restauranten var særdeles treg, tok én time før første rett kom. Servitør som virket veldig uerfaren. Når maten først kom, var den veldig god. Frokosten, her klarte ikke personalet å klargjøre bord til gjestene som ankom inkludert oss selv (selv om de virket mange på jobb) så endte opp med å rydde klart og vaske bordet selv. Fantastisk sted og øy som må oppleves, og regner med at vi bare var veldig uheldig både med vær og at det var fullbooket i kombo med uerfaren personell. La derfor ikke denne anmeldelsen skremme deg fra å besøke stedet :-)

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Y4437IIsusanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse, henting i vikingskip, silkemyke senger i gammel kystkultur, veldig god mat og service. Blikkstille hav i maksvær var prikken over i-en. Perfekt spansk rødvin til klippfisk servert på Ytterbrygga Restaurant.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TangoLima63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser