Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende service”
Anmeldelse av Vollan Gjestestue AS

Vollan Gjestestue AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Nordkjosbotn
Prisklasse: USD 20 - USD 305
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi sparte ca kr 400 her. Hadde gledet oss til et deilig karbonadesmørbrød med kaffe til lunch. Ankom ca 1330 - ba om herligheten og fikk beskjed fra en noe «oppløpen» guttunge i kassa om at de sluttet med karbonadesmørbrød kl 1300. På spørsmål om en kunne gjøre noe med det var svaret: «Det kan vel ikkje æ svare på»!
Vi dro videre - med de prisene de opererte med der var det ikke mye annet som fristet!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, kjellt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 96 anmeldelser

Anmeldt 29. april 2020 via mobile enheter

Spiste kyllingsalat og viltpasta. Det smakte fantastisk. Pent anrettet og tok kort tid før vi fikk maten.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, ToneL298
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Maten skuffer sjelden her. Hjemmelaget og velsmakende. Skuffende at man ikke lenger får varierende porsjon-størrelser for en liten prisjustering. Dette kun på dagens og ikke de andre ferdiglagde rettene. Blir ikke mett om man er sulten.
Ok atmosfære og tilfredsstillende rent. Litt dårlige toalettfasiliteter i kjeller

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

En stor skuffelse vi kjøpte to hamburgertalerkener til 476 kr ,
Selve burgern/ kjøttet var som en skosåle.
Jeg har aldrig spist en slik burger i mitt 48 årige liv tilbehøret var bra med stekte potetbåter og salat.
Jeg mistenker at de kanskje var fri for burgere å kanskje brukte noen karbonader eller noe sånn?
Skuffende.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Janove1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Menyen består av tradisjonsretter fra Nord-Norge. De serverer utmerket hjemmelaga mat med lokale råvarer av høy kvalitet. Store porsjoner. Hyggelig betjening. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, trinebot15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vollan Gjestestue AS, så også på

Har du vært i Vollan Gjestestue AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din