Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 28. oktober 2021

Hadde et fantastisk opphold i naturskjønne omgivelser. Meget god service. Personlig oppfølging av Kristian fra ankomst til avreise. Tapas i form av gode lokale råvarer ble servert i domen.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, 759andersm
Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2021

Tusen takk for besøket, det var veldig hyggelig, dere er hjertelig velkommen igjen :-D

Anmeldt 10. oktober 2021

Vi sjekket inn lørdag ettermiddag og ble tatt godt i mot av Celine og Mikael. De viste oss rundt på dette fantastiske stedet. Vi fikk tildelt domen med navn Padl. Padle ligger usjenert til med en utrolig utsikt over Åkrafjorden og de nærliggende fjellene.

Etter innsjekking hadde vi lyst å se mer av nærområdet og ble anbefalt turen opp til jettegrytene ved Rullestad. Dette var en veldig fin tur som minnet litt om en Via Ferrata rute, men bare uten sele og krok. Jettegrytene og naturen rundt var nydelig. Da vi var tilbake til Domen fyrte vi opp bålpannen og varmet oss mens vi nøt det siste av dagslyset.

Til middag hadde vi tapas med nydelige lokale oster, laks, druer, kjeks, lokal eplemost og diverse tilbehør. Det var mer en nok av maten og vi ble gode og mette. De var også veldig flink til å tilpasse maten etter allergier og behov.

Frokosten med brød, forskjellig pålegg, oster og kaffe ga oss en god start på dagen. Det var dårlig vær på søndagen så vi koste oss ekstra godt med fyr i peisen og regnvært utenfor.

Takk for en helt fantastisk opplevelse.

We'll be back!

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, SimenH48

Anmeldt 19. september 2021

Allerede fra ankomst på parkeringsplassen føler man seg godt ivaretatt. Vi ble møtt av eieren som slo av en hyggelig prat, viste oss veien opp mens han fortalte om lokalhistorien til området. Vel fremme ved domene skjønner man fort hvorfor dette stedet kommer til å bli populært. Utsøkt interiør, magisk utsikt. Vi får levert en gavepakke av en matkurv med lokale spesialiteter som det oser kvalitet av. Man blir god og mett med et stort utvalg matvarer.

Vi la oss til å sove under en stjernehimmel som var synlig gjennom vinduene i taket når man kikket opp fra senga. Helt fantastisk med denne utsikten mens domen varmes fra den vedfyrte peisen.

Neste morgen våknet vi opp til fuglekvitter og ekorn utenfor. Morgenkaffen ble inntatt med fjordutsikt. Kjempefint opphold!

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, SimonH4028

Anmeldt 3. september 2021

Fantastisk opplevelse fikk vi de dagene vi var her. Det er unikt, mye aktiviteter og fantastiske natur! Alt er også veldig nærme, så man kan oppleve mye på noen få dager! Utenom det så ble vi tatt godt imot fra første stund, man føler seg velkommen og hjemme:) Hit skal vi igjen!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, bryandonk

Anmeldt 30. august 2021

Magisk sted, hyggelig vertskap og en unik opplevelse. For en utsikt. Kort gåtur opp til domene. God seng og komfort. Rent og pent. Vi kommer gjerne igjen en annen gang. Dette anbefales på det sterkeste :)

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, heidigrinde