Opplevde god service helt fra ankomst! Vi ble møtt på parkeringen av verten som fulgte oss opp til domen og viste oss hvordan alt fungerte. Han hjalp til og med med å bære litt av bagasjen vår.
Underveis fikk vi også høre litt om historien til både nærområdet - Fjæra, og glampingprosjektet.
Etter innsjekk fikk vi være helt alene og uforstyrret resten av oppholdet.
For oss var dette første erfaring med "glamping"-konseptet. Og vi synes dette absolutt var en fantastisk opplevelse. Kombinasjonen av å være alene og tett på naturen og alle sanseopplevelsene dette gir, og samtidig ha tilgang på fasiliteter som øker komforten var veldig vellykket.
Av fasilitetene i domen er det umulig å ikke nevne sengen. Den var virkelig behagelig!
Ellers satte vi pris på "skikkelig" kaffe (presskanne). Mye bedre enn pulverkaffen man forbinder med camping (og også hotellrom forsåvidt...) Og vi koste oss også med et slag backgammon om kvelden.
Uteplassen var også kjempeflott. Vi var heldig med været under vårt opphold så den ble mye benyttet. Utsikten fra både uteplassen og inne i selve domen er virkelig flott!
Sauna og frokost er ekstratjenester. Vi hadde en pakke med sauna og frokost.
Saunaen var også en veldig flott opplevelse. Denne har også samme flotte utsikt utover Åkrafjorden som fra domene. Alt var klargjort på forhånd. Så vi kunne bare ta lighteren og tenne på veden som lå klar i ovnen. Saunen ble kjempefort varm. Og rett utenfor var det laget til ulike måter for nedkjøling. Bl.a. et flott badekar og en stor vintønne med kaldt vann.
Totalopplevelsen etter oppholdet ved Åkrafjorden Glamping var veldig positiv!
Som hovedpunkter vil vi trekke frem: God service, fantastisk utsikt, god seng og spennende og annerledes opplevelse.
Anbefales!