Frode å
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Kristian Fjæra, EierÅkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. juli 2022
Tusen takk for besøket! Veldig hyggelig å ha dere på besøk her hos oss, og tusen takk for så god tilbakemelding 🙏👍
Fortsatt god sommer 🙂
    Living room
    28.8 km fra Åkrafjorden Glamping
    Se flere hoteller i Fjæra
    Anmeldt 4. juli 2022

Opplevde god service helt fra ankomst! Vi ble møtt på parkeringen av verten som fulgte oss opp til domen og viste oss hvordan alt fungerte. Han hjalp til og med med å bære litt av bagasjen vår.
    Underveis fikk vi også høre litt om historien til både nærområdet - Fjæra, og glampingprosjektet.
    Etter innsjekk fikk vi være helt alene og uforstyrret resten av oppholdet.

For oss var dette første erfaring med "glamping"-konseptet. Og vi synes dette absolutt var en fantastisk opplevelse. Kombinasjonen av å være alene og tett på naturen og alle sanseopplevelsene dette gir, og samtidig ha tilgang på fasiliteter som øker komforten var veldig vellykket.

Av fasilitetene i domen er det umulig å ikke nevne sengen. Den var virkelig behagelig!
    Ellers satte vi pris på "skikkelig" kaffe (presskanne). Mye bedre enn pulverkaffen man forbinder med camping (og også hotellrom forsåvidt...) Og vi koste oss også med et slag backgammon om kvelden.
    Uteplassen var også kjempeflott. Vi var heldig med været under vårt opphold så den ble mye benyttet. Utsikten fra både uteplassen og inne i selve domen er virkelig flott!

Sauna og frokost er ekstratjenester. Vi hadde en pakke med sauna og frokost.
    Saunaen var også en veldig flott opplevelse. Denne har også samme flotte utsikt utover Åkrafjorden som fra domene. Alt var klargjort på forhånd. Så vi kunne bare ta lighteren og tenne på veden som lå klar i ovnen. Saunen ble kjempefort varm. Og rett utenfor var det laget til ulike måter for nedkjøling. Bl.a. et flott badekar og en stor vintønne med kaldt vann.

Totalopplevelsen etter oppholdet ved Åkrafjorden Glamping var veldig positiv!
    Som hovedpunkter vil vi trekke frem: God service, fantastisk utsikt, god seng og spennende og annerledes opplevelse.
    Anbefales!

Takk, Ivar B
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2022

Tusen takk for besøket og for fantastisk flott tilbakemelding, det er det kjekkeste vi vet når gjestene våre er så fornøyde 🙏
    Gleder oss allerede til dere kommer igjen, og da med enda flere severdigheter på plass😃
    Ønsker dere en fortsatt strålende sommer🌞

Anmeldt 26. juni 2022

Flott opplevelse i nydelige omgivelser! En time med sauna på kvelden gjorde oppholdet ekstra bra 😁 Fikk servert god mat og drikke. Utrolig gode senger! Anbefaler og ta turen til Åkrafjorden glamping 🤩

Takk, idaundall
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Tusen takk for besøket, og så kjekt at dere koste dere her hos oss og takk for fine bilder🙏 fortsatt fin sommer😎

Anmeldt 20. juni 2022 via mobile enheter

Vi ble møtt av Kristian på parkeringsplassen som viste oss til globen som la 7- 10 min gåtur unna. På veien fikk vi høre om ulike framtidsplaner som vi gleder oss å komme tilbake til å se!

Globen var utstyr med alt man skulle trenger, og vi hadde en koslig opplevelse med fyr i peisen og utrolig utsikt over fjorden! :)

- Tanja og Stein Ivar

Takk, Flyer54075209343
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2022

Tusen takk for besøket, og er så kjekt med så hyggelige gjester, som er fornøyde etter å besøkt oss.
    Gleder oss allerede til neste gang dere kommer, cocktailshakeren er klar :-D

Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Topp service, solskinn i regnvær, knitring i ovnen, gloheit sauna, nydelig mat, fantastisk utsikt, fuglekvitter, himmelsk seng, forfriskende utedusj. Savnet en liten lunk på vannet i utedusjen, noe som skulle ordnes med i nærmeste fremtid.

Takk, irri_86
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2022

Tusen takk for besøket! og for veldig hyggelig tilbakemelding på oppholdet:-)
    Og ja det blir litt lunk i dusjen etter hver, MEN skal jo være litt friskt og kaldt å dusje ute :-D
    Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig, personlig og imøtekommende service. En deilig og gjennomført luksus i vakre omgivelser. Kan absolutt anbefales. Å våkne til den utsikten gir en fantastisk ro. Det er en nydelig mix av det enkle camper livet blandet med ren luksus.

Takk, 182heddak
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2022

Tusen takk for besøket, og for hyggelig anmeldelse. Veldig kjekt at dere likte dere her. Vi gleder oss til dere kommer tilbake, og da blir det enda bedre :-)