Cecilie F
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. sep. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2022
Kristian Fjæra, OwnerÅkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2022
Tusen takk for besøket og for veldig fin tilbakemelding:-)
Vi gleder oss allerede til dere kommer igjen. :-D
Cool place to eat dinner down the road
21.7 km fra Åkrafjorden Glamping
Kjæledyr tillatt
22.1 km fra Åkrafjorden Glamping
Beautiful view from Apartment 3C
    23.4 km fra Åkrafjorden Glamping
    23.4 km fra Åkrafjorden Glamping
    Velkommen til Seim Camping
    24.4 km fra Åkrafjorden Glamping
    Main building winther reception, cafe, bar and restaurant
    24.7 km fra Åkrafjorden Glamping
      25.2 km fra Åkrafjorden Glamping
      25.3 km fra Åkrafjorden Glamping
      Se flere hoteller i Fjæra
      Anmeldt 4. september 2022

En fantastisk opplevelse fra første stund. Vi hadde bryllupsdag og ble møtt med herlig boble sider av Kristian🥂 Vi testet også badstuen med den nydelige utsikten og tok oss begge et «isbad» i badekaret 😅 Ingenting å klage på ang toalett fasiliteter heller, her er det tenkt på alt og det er hånd sprit utenfor. Men det aller beste var nok den deilige myke sengen og herlig sengetøyet samtidig som det knitret i peisen og vi lå og nøt utsikten. Kommer garantert tilbake ❤️

Takk, toner542
      Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2022

Tusen takk for besøket, og så kjekt at dere la feiringen av bryllupsdagen her hos oss, det synes vi er fryktelig stas! :-D
      Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 28. august 2022

Fantastisk plass som må oppleves!
      Nydelig natur og utsikt utover fjorden, domen var koselig innredet med god varme fra vedovnen. Kjempeflott badstue med flott utsikt.
      Lokalmat av ypperste klasse!
      Verten får de beste skussmål med sin lokalkunnskap og serviceinstilling.
      Virkelig verdt et besøk.

Takk, isaksenr
      Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2022

Tusen takk for besøket og for veldig fine ord her:-)
      Det er dette vi streber etter hver dag, å gi våre fantastiske gjester en opplevelse utenom det vanlige, og så kjekt å høre når vi lykkes med det:-)
      Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Åkrafjorden Glamping var en opplevelse vi absolutt kan anbefale! Nydelig natur og utsikt. Domen var koselig med varme fra ovnen og alt vi trengte for å nyte oppholdet vårt der. Super vert og service, vi kommer gjerne tilbake!

Takk, NinaH1061
      Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2022

Tusen takk for besøket og for veldig hyggelig tilbakemelding!
      Er så kjekt med så hyggelige gjester:-) Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk plass som virkelig må oppleves! Verten er hyggelig og imøtekommende. Vi var to vennepar som tok turen ned i saunaen etter å ha klatret Kyrkjeveggen via ferrata, og dette passet oss perekt. Dersom man ønsker seg en unik opplevelse med tidenes utsikt så er dette plassen.

1  Takk, Solveig E
      Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Tusen takk for at dere kom hit og besøkte oss i Fjæra!
      Og så kjekt dere koste dere både i "Kyrkjeveggen" og hos oss på Glampingen og Heit Åkrafjorden Sauna!
      Dere er hjertelig velkommen igjen :-D

Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Etter en fin tur på Via Ferrata, var det helt magisk å komme til denne luksuriøse glampingen. Me fikk tatt oss en forfriskende dusj, med verdens fineste utsikt, etterfulgt av en peisvarm dome. Eksta bonus at det var spill, og kaffe / te / kakao me kunne kose oss med.Kristian ga oss en super velkomst, og dette ble absolutt et minne for livet.
      Kommer garantert tilbake her!

Romtips: Me er veldig fornøyd med Via Ferrataen, og det gjorde det ekstra kos å komme på denne fantastiske glampingen.
      Takk, SuperMarianne
      Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Tusen takk for besøket, så kjekt å høre dere likte dere her på Fjæra, med den fantastiske Via Ferrata Kyrkjeveggen, og på Glampingen vår og dere er hjertelig velkommen tilbake 👍🙂