Joakim M
Anmeldelse av Åkrafjorden Glamping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. mai 2023via mobile enheter
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: mai 2023
Romtips: Gode sko, sekk til det du skal ha med (10min som er delvis ganske bratt), badeshorts for sauna.
Kristian Fjæra, OwnerÅkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. mai 2023
Tusen takk for besøket, og for en så hyggelig tilbakemelding!
Var veldig stas at forloverene deres valgt å gi en gave fra oss til den store dagen deres.
Og så kjekt at det ble en så fin opplevelse for dere, på tross av litt skikkelig Fjæra-Vær.
Hjertelig velkommen tilbake :-)
    0.5 km fra Åkrafjorden Glamping
    Exterior
    62.4 km fra Åkrafjorden Glamping
    Se flere hoteller i Fjæra
    Anmeldt 13. mai 2023 via mobile enheter

Litt oppi fjellet åpenbarte dette eventyrlige og nasjonalromantiske sted seg. Med den vakraste utsikt utover Åkrafjorden og dei mektige fjell. Sov i den beste seng med utsikt. Her her hadde me alt me trengte. Hyggeleg vert og god service. Kjem absolutt tilbake.

Takk, synnøve s
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2023

Tusen takk for hyggelig besøk, og så kjekt at dere endelig kom på besøk innerst i vakreste Åkrafjorden :-)
    Takk også for flotte bilder og video, fra både Glamping og Sauna!
    Gleder oss til dere kommer tilbake :-)
    God sommer

Anmeldt 11. mai 2023 via mobile enheter

Topp opphold med en svært hyggelig og imøtekommende vert. Nydelig utsikt, fra en særdeles myk og god seng! Koselig innredet dome med alt det en har behov for og litt til. Fint opparbeidet uteområdet som er perfekt for grilling, eller en kveld rundt bålpanna. Kommer gjerne tilbake hit!

Takk, siljes191

Tusen takk for at dere kom og besøkte oss her på Fjæra i Åkrafjorden!
    Er så kjekt å drive Glamping med så hyggelige gjester:-)
    Dere er hjertelig velkommen tilbake, og håper det ikke blir altfor lenge til.

Anmeldt 7. mai 2023

En fantastisk opplevelse som varmt anbefales til alle! Vi hadde egentlig booket et annet sted denne helgen som ble kansellert grunnet lekkasje. Det var det nok en mening med når vi da kom over Åkrafjorden glamping via Instagram. Det har vært en fantastisk dag og natt med nydelig vær, sauna, fuglesang og rett og slett bare idyll. Fantastisk gjestfrihet var det også, vi ble godt tatt i mot og følte oss ivaretatt. Kommer gjerne tilbake.

Takk, Kari cecilie s
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2023

Tusen takk for besøket og så kjekt at vi kunne "redde" denne helgen.
    Gleder oss til dere kommer tilbake :-)

Anmeldt 25. april 2023

Fantastisk opplevelse utenom det vanlige. Nydelig beliggenhet med utsikt over Åkrafjorden. Balsam for sjelen rett og slett. God komfort inne i domen. Vi ble møtt med god service fra Kristian som driver stedet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: april 2023
    1  Takk, Iselin A
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Tusen takk for besøket og for gode tilbakemeldinger.
    Hjertelig velkommen tilbake. :-)

Anmeldt 19. april 2023

Fantastisk opplevelse! Her ble alle forventninger overgått, sengen var en drøm å ligge i. Utsikten og naturen rundt var nydelig. Veldig hyggelig vert. Anbefaler alle å dra hit, vi skal garantert tilbake! Alt man trenger er tilgjengelig i teltet og atmosfæren der er fantastisk. Veldig gjennomført. Vi var heldig med været og fikk kost oss ute i solen både kveldstid og på morgenen og det var klar himmel stappfull av stjerner på kveldstid, litt av en opplevelse å ligge under stjernehimmel med dyrelyder rundt oss. Anbefaler alle å bruke den flotte saunaen som har like nydelig utsikt og mulighet for å kjøle seg ned i badekar med iskaldt fjellvann. Vil gi hele opplevelsen 10/10++.

Dato for oppholdet: april 2023
    1  Takk, Camilla S
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2023

Tusen takk for besøket og for en så flott tilbakemelding 🙏😃
    Vi blir så glad når gjestene våre har det kjekt hos oss. Og vi gleder oss til dere kommer tilbake👍