Arve L
Anmeldelse av Åkrafjorden Glamping
4,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juni 2023via mobile enheter
Kristian Fjæra, OwnerÅkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. juni 2023
Tusen takk for besøket, og det var veldig kjekt å ha dere her:-)
Takk for fine tilbakemeldinger, og vi blir fryktelig glad når gjestene våre koser seg sånn:-)
Hjertelig velkommen tilbake!
    56.7 km fra Åkrafjorden Glamping
    49.8 km fra Åkrafjorden Glamping
    Se flere hoteller i Fjæra
    Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Takk til Rita og Kristian for en entusiastisk og flott velkomst til Fjæra og Åkerfjorden Glamping. Vi fikk et spektakulært og flott opphold med flott utsikt og gjennomført god kvalitet på alt. Det meste er lagt til rette her. Du våkner opp til et bilde som kjennetegner Vestlandets og Norges natur med høye fjell og dype fjorder. Stedet er også et godt utgangspunkt til andre severdigheter i området. Dette Må du få med deg.

Takk, Hallgeir F
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023

Tusen takk for besøket, vi blir veldig glad når våre gode gjester er så fornøyde:-)
    Takk for god tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake!
    Hilsen Rita og Kristian

Anmeldt 21. juni 2023

For en fantastisk plass, vi storkoste oss under hele oppholdet.
    En stor takk til Kristian for flott velkomst, gjestfrihet, ståpåvilje og kreativitet som har gjort at han har skapt denne flotte plassen.

Takk, Hilde L
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Tusen takk for besøket 🙏🙂
    Veldig kjekt å høre dere koste dere her, og ser frem til neste gang dere kommer🤩

Anmeldt 19. juni 2023

Spektakulær utsikt, storslått natur, god mat, behagelig seng og hyggelig vertskap.

Rundturen til jettegrytene i Rullestadjuvet anbefales. Langfossen er også fin.

Mosjonister som trenger en joggetur, kan finne en vakker løype på 15-20 kilometer hvor man nyter stillheten og naturen på godt asfaltunderlag uten å møte biltrafikk.

Ellers er det fint bare å sitte utenfor domen og nyte den utrolige utsikten over Åkrafjorden.

Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, Arvid B
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2023

Tusen takk for besøket, dere fikk oppleve mange av de flotte attraksjonene vi har å by på her i Åkrafjorden og Fjæra.
    Og takk for hyggelig tilbakemelding, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 14. juni 2023

Fikk oppholdet som gave i forbindelse med fødselsdag og takknemlig for den fine opplevelsen vi fikk her. Idyllisk beliggenhet på en avsats ca 40 meter over enden av fjorden. Utsikten er ubetalelig og vertskapet var særdeles hyggelige og behjelpelige. Sauna i umiddelbar nærhet ga også pluss til oppholdet sammen med det gode tapasmåltidet som ble gitt en grundig presentasjon. Lokale råvarer er et kjempepluss. Her er det gode muligheter for å slappe av og bare nyte. Anbefales.

Romtips: Prøv saunaen sammen med avkjølende bad innimellom. Veldig forfriskende.
    Takk, Jone W
    Kristian Fjæra, Owner på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Tusen takk for særdeles hyggelige ord og positiv tilbakemeldinger:-)
    Det gir enorm energi. Veldig kjekt å ha dere her på besøk, og ser frem til dere kommer tilbake, og da til enda bedre opplevelse!
    GOD SOMMER :-D

Anmeldt 11. juni 2023

Et fantastisk opphold og vakkert sted. Vi kjørte fra Bergen via Jondal og Odda. Vi ble godt tatt i mot av et meget hyggelig vertskap. Vi ble fulgt opp og ble møtt av en nydelig utsikt. Alt var lagt til rette for et flott opphold. Domen var godt utrustet, fint innredet og en deilig seng med panoramautsikt. Vi manglet ingenting. Satt ute på terassen og nøt utsikten til langt på kveld. Det var også mange fine turer å gå i området. Vi gikk opp Langefossen. Hele oppholdet gav oss mange fine minner, og reiser gjerne tilbake.

Takk, Birthe S
    Kristian Fjæra, Eier på Åkrafjorden Glamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Tusen takk for besøket og så kjekt med så hyggelig tilbakemelding, det betyr veldig mye for oss. 🙏🙂
    Hjertelig velkommen tilbake!