Gå en tur langs lensene, eller utpå, kan virkelig anbefales. De får stadig nye ting å se på langs veien, som gjør turen mer spennende. Minuset her er myggen. De har noen myggmaskiner, men så fort man havner litt vekk fra disse er det en del mygg der. Fint å bade hunden ved lensene i glomma.
Tusen takk for flott anmeldelse og velkommen tilbake :-)
Dette er den absolutt den største serverdigheten i Fetsund. Her ser man påler plassert ned i elven Glomma. Dette er uforglemmelig serverdighet.
Tusen takk for flott anmeldelse og velkommen tilbake :-)
Hyggelig sted å ta en dagstur. Passer for folk i alle aldre. Muligheter for piknikk. God plass. Grei parkering og kafé.
Tusen takk for flott anmeldelse og velkommen tilbake :-)
Veldig koselig stemning og godt utvalg av boder tross vått og kaldt vær. Fin plass å ta med venner og bekjente.
Veldig fin plass å gå tur. For egen del med hund. Hyggelig å stoppe på Våtmarkssenteret og ta en kaffekopp og en vaffel.
Hei, Takk for hyggelig anmeldelse. Vi ønsker både deg og hunden velkommen tilbake både til Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren og fløtingsmuseet.
Flott museumsområde som viser tømmerfløtingens historie med museum som viser dyreliv og fisk i området. Flott og rikholdig og ikke minst barnevennlig.museet vil fengsle barn spesielt.
Takk for fin anmeldelse. Vi jobber hele tiden på å bli enda bedre, og gi oss gjerne en tilbakemelding på hva vi kan forbedre. Velkommen tilbake!