Booking.com
Priceline
Agoda.com
Anmeldt 12. september 2018

Bodde en natt her. Korridoren i hotell-delen luktet surt. Rommet var veldig varmt, men hadde et beist av en mobil AC-enhet stående der. Den bråkte så mye at det ikke var mulig hverken å sove eller se TV med den på. Middagstilbudet var helt greit, men frokosten var en vits. Iskalde Egg og bacon, og ellers dårlig utvalg av pålegg. Ok pris på rommet, men kommer nok ikke til å booke her igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Jan K
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

En enkel, liten og koselig kafé på veien mellom Kristiansand og Oslo - et perfekt sted for en matpause. Jeg kan anbefale Cowboyburgeren på det varmeste, noe av det beste jeg har smakt! Og Gourmet Fries’ene skuffet ikke de heller! Dette blir vårt nye faste stoppested - eller kanskje det blir en roadtrip bare for burgeren.

Takk, 896ingvilds
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Et perfekt sted når du underveis, sulten og trenger å lade bilen (Tesla har Supercharger her) på vei til/fra Sørlandet på E18. Førsteklasses, variert mat; lunch eller middag med hjemmelaget, god kvalitet. Betjeningen er serviceminded og svært vennlig, alt er rent og pent.
Vi er faste kunder her, selvsagt.

Takk, Travel09-53
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Familie på vei fra Sørlandet til Østlandet. Spist her tidligere og vært fornøyd. Nå var det dyrere og maten ikke like god.

Testet kjøttkakebuffet med dessert. Tomt for kjøttkaker, så det ble karbonader. Det var ok, men ertestuing var litt tørr og tyttebærsyltetøyet kom rett fra fryseren. Sausen var ikke glutenfri, men de laget egen saus. Desserten var ok.

God service.

Tror vi prøver et annet sted neste gang vi er på tur.

1  Takk, kjespa
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi er en familie på 5, som bestillte noe så enkelt som pølse og pom til barna og to hamburgere. Kostet nærmere 1000 kr like dyrt som fin restaurant i Oslo! Samt burgerkjøttet var overstekt og seigt:/ fysj!!

1  Takk, Line J