Når vi sjekket inn fikk vi utdelt rom like ved reisefølget vårt. Når vi kom opp var ikke rommene klare men vi fikk sette bagasjen på rommet, noe vi gjorde. Reisefølget vårt fikk først et romnummer muntlig, men et annet på kortet. Kortet funket på det nummeret de fikk muntlig. Så da gikk vi i Den lille dyrehagen som ligger like ved. Pluss for det. Da vi kom tilbake funket ikke romnøkkelen til reisefølget vårt, men på døra som sto på kortet. Med bagasjen innelåst rakk de så vidt innom resepsjonen før de stengte for dagen, for hotellet er ubemannet etter kl.20, og restauranten stenger kl. 19. Etter vi hadde spist på Pizzabakeren like ved gikk vi tilbake til hotellet. Da hadde de ikke satt såpe i såpedispenseren, men lagt såpebeholderen på vasken. Vi oppdaget et problem på rommet vårt og etter mye om og men fikk vi tak i daglig leder som kom til hotellet til tross for at klokka nærmet seg 22.00. En vennlig og serviceinnstilt daglig leder som ordnet opp! Vi fikk nytt rom og slapp å betale for oppholdet. Rommet var rent og pent, men de hadde glemt å trekke ned i do de som var der før oss.
Litt mye tull, men bortsett i fra det fine rom og fint hotell!