Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit spisested for et hurtig måltid”
Anmeldelse av Lyngrillen

Lyngrillen
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Sundebru
Beskrivelse: Lyngrillen Ditt naturlige stoppested! Ja Lyngrillen kan virkelig mat. Har vært på topp langs E18 i Aust Agder i mange år. De har ett stort utvalg av retter til overkommelige priser. Pizabakeri leverer 3 km ut fra Lyngrillen kommer mer......
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Lyngrillen Ditt naturlige stoppested! Ja Lyngrillen kan virkelig mat. Har vært på topp langs E18 i Aust Agder i mange år. De har ett stort utvalg av retter til overkommelige priser. Pizabakeri leverer 3 km ut fra Lyngrillen kommer mer......
Anmeldt 18. januar 2019

Et par hundre meter fra Heimat på Brokelandsheia finner man Lyngrillen.
Her serveres varm- og kaldretter av alle slag. Menyene er mange og rikholdige,
og det hele serveres i enkle omgivelser. Har prøvd litt forskjellig her av middagsretter.
Ikke alt har falt i smak, men de fleste gangene har jeg kunnet spise meg mett for en overkommelig pris. Jeg velger nok heller i utgangspunktet å ta måltidet borte på Heimat selv om prisen her kan være noe høyere.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 46 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Om du befinner deg langs e18 og på søken etter en burger trenger du ikke lete lengre, lyngrillen har alt du kan drømme om. Bare pass deg for friezene, de er farlig gode.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, TravelPer91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Kyllingtallerken med pommes frites og grønnsaker til 159 kr med kaffe inkludert. Kort og godt billig og veldig godt.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jha47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Det tok lang tid å få maten og til den utrolig høye prisen er det vanskelig å ikke bli skuffet. Kaldt burgerbrød og resten helt standard. Prisen? 250 NOK.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, FoodBarbie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Vi stopper her hver gang på vei til Kristiansand. Vi har smakt på alt fra hamburger til fish n chips og pizza. Helt grei mat. Hyggelig personale. Kommer nok til å fortsette og stoppe her.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lyngrillen, så også på

Har du vært i Lyngrillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din