Glad vi tok sjansen

Vi møtte opp med en 11 åring og en 16 åring, litt spent på hva parken hadde å by på. Leste... les mer

Anmeldt 26. mai 2024
136beritl
Fin, men liten park

En fin park. Det er en veldig fin regnskog med dyr og slanger. Stas med slanger som kryper fritt i... les mer

Anmeldt 14. august 2023
andrehaeraas
Fagerstrand, Norge

Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Kjempetrivelig liten dyrehage. Tett på alle dyra i regnskogen, og gårdsdyra ute. Veldig koselig personale. Tipptopp

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, torolavh1996
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Endelig en familiepark som ikke var overfylt og hektisk. Veldig hyggelig og rolig atmosfære, perfekt for små barn som og familier som trenger å få ned pulsen. Regnskogen hadde mange spennende dyr, reptiler og fisker.

1  Takk, Eric-Bror
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Super dyrepark som er mer en overkommelig på en dag. Alt er tilrettelagt for at barna skal ha en super opplevelse. Dere kommer helt inn på dyra. Muligheter for å holde slange. Du kan ta med egen mat, og det er mulighet for å låne grill. Barna elsker dette stedet!

2  Takk, 231ginah
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Flott dyrehage, ikke så stort så dette passer bra for de med litt mindre barn. Parken er ikke stor, men mye å oppleve for barna👍veldig oversiktlig! Litt kostbart..kr 720 for 2 voksne og et barn er i overkant mye...veldig bra mat i restauranten, store porsjoner og gode smaker!

1  Takk, Kenso71
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte den lille dyrehagen i dag og ble ganske så skuffet. Vi ble møtt av en hyggelig mann i inngangen og forventningene var store siden det kostet 720,- kr å komme inn for meg selv og mine sønner på 2 og 12 år. Dyrehagen rundet vi på noen timer og det var mer stress enn kos siden to åringen ville klappe de søte apene som løp fritt rundt i «regnskogen»... det var selvsagt forbudt.... men da burde de heller vært innesperret... geitene var søte da.... kenguruen så vi hodet på gjemt bak en stor stein.... reis heller til dyreparken i Kristiansand og betal litt mer...

3  Takk, Wenche Beate J