Vi møtte opp med en 11 åring og en 16 åring, litt spent på hva parken hadde å by på. Leste... les mer
En fin park. Det er en veldig fin regnskog med dyr og slanger. Stas med slanger som kryper fritt i... les mer
Liten (det ligget jo i navnet) men flott opparbeidet dyrepark der man kommer tett på dyrene! Vi var her med en 3-åring som hadde en topp opplevelse. Det samme hadde både mamma, pappa og mormor. Favoritter var lemurer som løp mellom bena våre ved mating, morsomme surikater, slanger som lå kveilet på gelenderet der vi gikk forbi på stien i reptilavdelingrn av regnskogen, og gårdsavdelingen, der man kunne klappe geiter og minigriser
Mange dyrearter i gode områder. Fine forhold for dyretrivsel, og rent og ryddig både for folk og dyr i vakre omgivelser i skogen. Flott regnskogsareal der man kan vandre blant dyr og aper som beveger seg fritt rundt en. Reptilavdeling med slanger som også beveget seg fritt, der man kan komme virkelig nære. Stort fokus på dyrevelferd, informasjon og kunnskap. Eget dyrepasserkurs for barn. Også flere andre opplevelser på dagsplanen hver dag.
Fint nisjeområde ved vannet der man kan spise medbragt mat mens barna leker på lekeområdet. Stor, flott gassgrill til fri benyttelse. Spisested med super kvalitet på maten, hjemmelaget pizza, wraps og burgere som overhode ikke bærer preg av fastfood. Restaurantkvalitet til overraskende lav pris.
Stort utvalg av souvenirer og kosedyr der mange støtter veldedige foreninger. Fine og rene toaletter. God fokus på smittevern nå pga korona, antibac tilgjengelig overalt. Hyggelige og behjelpelige ansatte.
Dagspris under 300 kroner kjennes helt greit. Skal du som oss innom flere dager, lønner det seg å kjøpe årskort som faktisk er billigere enn 2 dager.
Veldig positiv opplevelse.
Koselig, liten dyrepark med en lite utvalg av dyr. Stiv pris i forhold til innhold. I regnskogen var alle dyrene løse. Noe grumsete glass på glasset til anacondaen, så var vanskelig å se den. Vi gikk igjennom parken på halvannen time, fordi vi brukte god tid i regnskogen og barnas seter.
Veldig liten dyrepark til en dyr pris sånn sett, men koselig å få så nærkontakt med dyrene og veldig spennende å inn til der slangene gikk fritt 👌
En Ok dyrepark. Bokstavelig talt liten. Et koselig sted, med et lite utvalg av dyr. Fint spisested, og en liten suvernirbutikk med kosebamser og forskjellig
En liten dyrepark hvor man kommer tett inn på dyrene. Personalet er veldig hyggelige, pratsomme og store kunnskaper om dyrene. Det beste var slangeskogen og det og holde en slange.
Veldig deilig og ikke og stå og stampe i kø.
Anbefales.
Dyrehagen er liten og prisen litt stiv i forhold til hva de tilbyr. På den andre siden får man nærkontakt med dyrene og stedet enger seg best til de yngste barna.