Glad vi tok sjansen

Vi møtte opp med en 11 åring og en 16 åring, litt spent på hva parken hadde å by på. Leste... les mer

Anmeldt 26. mai 2024
136beritl
Fin, men liten park

En fin park. Det er en veldig fin regnskog med dyr og slanger. Stas med slanger som kryper fritt i... les mer

Anmeldt 14. august 2023
andrehaeraas
Fagerstrand, Norge

Anmeldt 8. juli 2020

Koselig, liten dyrepark med en lite utvalg av dyr. Stiv pris i forhold til innhold. I regnskogen var alle dyrene løse. Noe grumsete glass på glasset til anacondaen, så var vanskelig å se den. Vi gikk igjennom parken på halvannen time, fordi vi brukte god tid i regnskogen og barnas seter.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Anihanarn
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig liten dyrepark til en dyr pris sånn sett, men koselig å få så nærkontakt med dyrene og veldig spennende å inn til der slangene gikk fritt 👌

Takk, Gitte N
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

En Ok dyrepark. Bokstavelig talt liten. Et koselig sted, med et lite utvalg av dyr. Fint spisested, og en liten suvernirbutikk med kosebamser og forskjellig

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, astridsol
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

En liten dyrepark hvor man kommer tett inn på dyrene. Personalet er veldig hyggelige, pratsomme og store kunnskaper om dyrene. Det beste var slangeskogen og det og holde en slange.

Veldig deilig og ikke og stå og stampe i kø.

Anbefales.

Takk, 32kariannea
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Dyrehagen er liten og prisen litt stiv i forhold til hva de tilbyr. På den andre siden får man nærkontakt med dyrene og stedet enger seg best til de yngste barna.

Takk, 566hildem