Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Unike opplevelser - hver eneste gang

+: Flinke dyrepassere, unik opplevelse, passer for alle, noe nytt å oppdage hver gang -: Skulle... les mer

Anmeldt 4 uker siden
TigerRhino
,
Arendal, Norge
via mobile enheter
Koselig dyrepark

Koselig besøk. Men overpriset. 2 voksne og 1 barn 930 kr var mye. Gjorde unna besøket på et par... les mer

Anmeldt 6. august 2021
Johanna Miriam D
via mobile enheter
Les alle 63 anmeldelsene
  
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
15
31
12
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
31
12
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 63 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020

Kjempefint for barna. Tok god hensyn nå under Corona og akkurat passe for å fordrive noen timer!
I år hadde vi årskort og brukte det masse!
Og barna elsket dyrepasser skolen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, harwissk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Liten (det ligget jo i navnet) men flott opparbeidet dyrepark der man kommer tett på dyrene! Vi var her med en 3-åring som hadde en topp opplevelse. Det samme hadde både mamma, pappa og mormor. Favoritter var lemurer som løp mellom bena våre ved mating, morsomme surikater, slanger som lå kveilet på gelenderet der vi gikk forbi på stien i reptilavdelingrn av regnskogen, og gårdsavdelingen, der man kunne klappe geiter og minigriser

Mange dyrearter i gode områder. Fine forhold for dyretrivsel, og rent og ryddig både for folk og dyr i vakre omgivelser i skogen. Flott regnskogsareal der man kan vandre blant dyr og aper som beveger seg fritt rundt en. Reptilavdeling med slanger som også beveget seg fritt, der man kan komme virkelig nære. Stort fokus på dyrevelferd, informasjon og kunnskap. Eget dyrepasserkurs for barn. Også flere andre opplevelser på dagsplanen hver dag.

Fint nisjeområde ved vannet der man kan spise medbragt mat mens barna leker på lekeområdet. Stor, flott gassgrill til fri benyttelse. Spisested med super kvalitet på maten, hjemmelaget pizza, wraps og burgere som overhode ikke bærer preg av fastfood. Restaurantkvalitet til overraskende lav pris.

Stort utvalg av souvenirer og kosedyr der mange støtter veldedige foreninger. Fine og rene toaletter. God fokus på smittevern nå pga korona, antibac tilgjengelig overalt. Hyggelige og behjelpelige ansatte.

Dagspris under 300 kroner kjennes helt greit. Skal du som oss innom flere dager, lønner det seg å kjøpe årskort som faktisk er billigere enn 2 dager.

Veldig positiv opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, sho011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Koselig, liten dyrepark med en lite utvalg av dyr. Stiv pris i forhold til innhold. I regnskogen var alle dyrene løse. Noe grumsete glass på glasset til anacondaen, så var vanskelig å se den. Vi gikk igjennom parken på halvannen time, fordi vi brukte god tid i regnskogen og barnas seter.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Anihanarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig liten dyrepark til en dyr pris sånn sett, men koselig å få så nærkontakt med dyrene og veldig spennende å inn til der slangene gikk fritt

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Gitte N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

En Ok dyrepark. Bokstavelig talt liten. Et koselig sted, med et lite utvalg av dyr. Fint spisested, og en liten suvernirbutikk med kosebamser og forskjellig

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, astridsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser