“Godt spisested - gode karbonader”
Anmeldelse av Heimat Brokelandsheia

Heimat Brokelandsheia
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Sundebru
Anmeldt 20. november 2022 via mobile enheter

Ladestopp på vei fra Kr.sand til Asker . Kombinerte ladestopp for å spise middag . Deilig middagsbuffet og svært gode karbonader med kålstuing . Dette var bra , vi kommer igjen 😀

Dato for besøk: november 2022
Takk, Jan S

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Bra utgangspunkt, men kumne gjort mer ut av det. Nye hus, trær og lekeområde rundt, store vinduer med lys og utsikt til lekeplass, hvorfor mørkt og uvennlig buffet og påsmut mat under plastfolie og kalde vafler. Middagsretter var gode tradisjonelle norske. Vennlig betjening. La Heimat få en sjanse, men krev noe mer enn dette. Med hilsen og lykke til. Morten, turist i eget land.

Takk, 382mortenl
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi har stoppet her flere ganger tidligere, men nå er bunnen nådd. Vi hadde to forskjellige middags retter, begge næmest uten smak. Toalettet så ut som en slagmark. Skittent, et pissoar tildekket med en søppelsekk, et toalett manglet sete, avfalls kurven hang på skeive. Det var ikke representativt for et spiseted. Neste gang kjører vi forbi, og tar heller en burger på en bensinstasjon.

Takk, Lars Erik H
Anmeldt 27. juli 2021

Vi bestilte burger med glutenfritt brød. Brødet hadde nok ligger fremme en dag eller to for det var veldig tørt.

De har heller ikke egen olje til pommes frites, dvs. den inneholder spor av gluten, på den positive siden var de nøye med å opplyse om dette.

Takk, toner748
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ikke en plass til å anbefale, biffsnadder uten smak, støtt løk, hvor løken er stekt med skall.
Kjøttkaker og ertestuing var nok også en 2 er. Nok mat men lite smak. Kjøpe kjøttkaker ?

Takk, 118sigurdt

Har du vært i Heimat Brokelandsheia? Del dine erfaringer!