Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“pepperbiff”
Anmeldelse av Trixie Restaurant & Bar

Trixie Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Trofors
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020

fikk en riktig gor pepperbitt. skikkelig stor porsjon med 2 biffer masse pommefries og alt tilbehør.skikkelig god mat. Neste gang jeg kjører den vegen skal jeg også stoppe dser å spise

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, gunnarpaamo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 40 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

God mat av gatekjøkkenstandard. Svært hyggelig betjening. Ingen ting å utsette på noe som helst, men heller ingen stor matopplevelse. Et greit sted å stoppe på turen langs E6.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Kom sulten og forventningsfull inn på mye omtalte Trixie. Var spent på å se en veikro til hyllest for Trofors store tvillinghelter, Marcus og Martinus. Fant ikke dette helt igjen i menyen i like stor grad som jeg hadde håpet. Valget falt på en hawaiitallerken og en cheeseburgertallerken til H. Maten kom like raskt som vi dro igjen, noe som vistes på cheesen som ikke hadde rukket smelte. Ellers ok mat til ok pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, karolinea814
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Helt greit å stoppe her for en matbit. Blir urettferdig å sammenlikne dette med et gourmetsted, men kroa har et bra utvalg av mat der pizza, hamburger og kebab dominerer sjøl om det finnes alternativer. Stort pluss for hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere !

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra sted for en matbit på veien. Er store og gode posjoner. Veldig hyggelig betjening, og rimelige priser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, _rjank2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trixie Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Trixie Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din