MissRetro
Fjellfolkets Hus
32.0 km fra Svenningdal Camping
Se flere hoteller i Trofors
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Teltet tre netter her. Nydelig natur i området hvis du liker litt villmark. Nærmeste butikk er i Trofors, 10-15 min unna. Hyggelig betjening og sanitæranlegget var veldig bra. Rent og fint at dusj er inkludert i prisen. Veldig fornøyd! 👍🏻

2  Takk, Elskertelt
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnatta en natt på vei nordover og det var veldig bra! Stille og rolig plass ned mot elva. Rent og pent med gode og fine fasiliteter. Dusjen er inkludert i prisen. Hyggelig betjening:) Eneste minuset er dårlig wifi dekning.

Takk, stinegha
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Stoppet innom for en natt på vei hjem fra Lofoten. Utrolig fin beliggenhet rett av E6 og langs Svenningdalelva. Bodde i hytte 5 som var en koselig hytte med grei plass til to stykker. Kjøkkenkroken bestod av kjøleskap og to stekepanner. I felles kjøkkenområdet fantes både mikroovn og en liten ovn.

Ingen Internett på campingplassen som det er lovet på nettsiden. Ingen TV i TV- stua som var veldig stusselig og lite koselig.

Alt i alt er fint sted for å ta inn for natten dersom man er på langtur gjennom Norge 👍

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, Jeanette O
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Ligger rett ved elven. Og rett ved veien. Hadde hytte. En stor med eget bad og dusj. Flott utsikt og meget stor hytte med alt av kjøkken ting og satellitt tv. Helt ok standard inne men ikke tipp topp men forventer heller ikke det til den prisen

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, norwaytravel33
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Ringte på forhånd og avtalte ankomst litt før klokka 22, og fikk opplyst at så lenge vi kom frem før kl 23 skulle det gå bra. Når vi kommer frem er innkjøringen sperret av, og resepsjonen stengt. Ingen tar telefonen når jeg ringer. Man skulle tro det var mulig å huske en to og en halv time gammel avtale.

Dato for oppholdet: juli 2018
4  Takk, Ninazie