Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
11
7
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
7
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 20 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020

Campingplassen lå like ved gamle E6, nå er det kommet ny veg lenger oppe så man må kjøre en liten veg ned til plassen.
Campingen ligger fint til i rolige omgivelser ved Svenningelven.
Flott sanitæranlegg med gratis dusj.
Dårlig WiFI.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på et rom på vei nordover. Helt topp! Veldig komfortabelt og skinnende rent. Rolig område, men lett tilgjengelig fra E6. Hyggelig betjening, fikk raskt svar på e-post når jeg tok kontakt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MissRetro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Teltet tre netter her. Nydelig natur i området hvis du liker litt villmark. Nærmeste butikk er i Trofors, 10-15 min unna. Hyggelig betjening og sanitæranlegget var veldig bra. Rent og fint at dusj er inkludert i prisen. Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Elskertelt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnatta en natt på vei nordover og det var veldig bra! Stille og rolig plass ned mot elva. Rent og pent med gode og fine fasiliteter. Dusjen er inkludert i prisen. Hyggelig betjening:) Eneste minuset er dårlig wifi dekning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stinegha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Stoppet innom for en natt på vei hjem fra Lofoten. Utrolig fin beliggenhet rett av E6 og langs Svenningdalelva. Bodde i hytte 5 som var en koselig hytte med grei plass til to stykker. Kjøkkenkroken bestod av kjøleskap og to stekepanner. I felles kjøkkenområdet fantes både mikroovn og en liten ovn.

Ingen Internett på campingplassen som det er lovet på nettsiden. Ingen TV i TV- stua som var veldig stusselig og lite koselig.

Alt i alt er fint sted for å ta inn for natten dersom man er på langtur gjennom Norge

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jeanette O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser