Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
11
7
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
7
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 20 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fin campingplass langs med elva ved gamle E6. Det er ein stille og rolig campingplass uten trafikkstøy. Sanitæranlegget var reine til kvar ei tid. Det er to anlegg på området som kan brukast, som letter trykket ved høg sesong. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Monja A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020

Campingplassen lå like ved gamle E6, nå er det kommet ny veg lenger oppe så man må kjøre en liten veg ned til plassen.
Campingen ligger fint til i rolige omgivelser ved Svenningelven.
Flott sanitæranlegg med gratis dusj.
Dårlig WiFI.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på et rom på vei nordover. Helt topp! Veldig komfortabelt og skinnende rent. Rolig område, men lett tilgjengelig fra E6. Hyggelig betjening, fikk raskt svar på e-post når jeg tok kontakt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MissRetro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Teltet tre netter her. Nydelig natur i området hvis du liker litt villmark. Nærmeste butikk er i Trofors, 10-15 min unna. Hyggelig betjening og sanitæranlegget var veldig bra. Rent og fint at dusj er inkludert i prisen. Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Elskertelt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnatta en natt på vei nordover og det var veldig bra! Stille og rolig plass ned mot elva. Rent og pent med gode og fine fasiliteter. Dusjen er inkludert i prisen. Hyggelig betjening:) Eneste minuset er dårlig wifi dekning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stinegha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser