Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk dag

Hadde en flott opplevelse med gode venner på rafting i Austervefsna med flinke og erfarne guider... les mer

Anmeldt 3. august 2021
mikaelbjorna
,
Mosjøen, Norge
via mobile enheter
En dag for minneboken!

For en fantastisk opplevelse! Denne dagen går rett inn i minneboka. Flinke og imøtekommende guider... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
Advisingleah
via mobile enheter
Les alle 41 anmeldelsene
  
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
41
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
41
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 41 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020
Anmeldelse av: Klassisk Rafting

Fantastisk opplevelse for både store og små! Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk bra guide og fikk oppleve mye morsomt

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Siljex87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariannS227, Owner på RiverNorth AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 familier i dag på tilsammen 9 stk som var på tur i familieløypa i dag. Til tross for meg med enormt skepsis og en smule redd for vann - dette var helt magisk, dyktige guider og flott opplegg og kjempe gøy. Skal absolutt tilbake igjen å prøve ut andre løypa også

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 844marthel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariannS227, Owner på RiverNorth AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Så bra at du hadde det kjekt elva - velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Halvdagsrafting med RiverNorth var en kjempeartig opplevelse. Trivelige og kjempedyktige guider var med på å skape en kjempeartig opplevelse for oss Det er vel verdt å stoppe her i Trofors når man er på tur Nord eller Sør på E6. Anbefalses !!

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Rune K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020
Anmeldelse av: Klassisk Rafting

Fantastisk rafting i flott natur og flinke instruktører. Vi følte oss trygge og godt ivaretatt, samtidig som det var både spennende og lekent å være med på. Anbefales varmt, til og med for de som ikke liker kaldt vann.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Ejlis_89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019
Anmeldelse av: Klassisk Rafting

Når man gliser fra øre til øre i 3½ timer i strekk, blir man sliten. Den beste typen sliten! De har hele pakken, veldig bra utstyr i alle størrelser og bra kvalitet, fantastiske guider og en flott elv i nydelig natur.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Magdalene93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser