“Nydelig stoppested på veien”
Anmeldelse av Korgfjellet Fjellstue

Korgfjellet Fjellstue
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Korgen
Beskrivelse: På toppen av Korgfjellet 555 m.o.h. et flott stoppested for servering, overnatting og fotturer. Fantastisk natur, god mat og komfortable rom til fornuftige priser er vi stolte av å kunne tilby.
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi var på vei nordover og tok omveien over Korgfjellet. Vi visste ikke om fjellstuen, så ble overrasket og glade over at den var åpen og hadde så rikholdig meny. Maten var hjemmelaget og god og betjeningen hyggelige og hjelpsomme. Hyttene så ut som de var nyoppusset og de så kjempefine ut. Fine turstier og nydelig utsikt. Vi håper å kunne overnatte der en gang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, D2608QQstephaniel

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Overnattet en natt med storfamilien på hjemveien sørover. Hyttene er oppussede, moderne, romslige, innbydende og rene. Den svarte langt over forventningene! Tror det må bli en tur tilbake der Korgfjellet er reisemålet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 310ulrikkeh
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk servert en fantastisk lam indrefilet med amadinepoteter 😃
Ved siden av fikk vi soppsaus,grillet asparges, brokkoli , blomkål og salat.
Måltidet ble avsluttet med varm eplekake og softis 👏

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Ctrones
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Me var to par som bestilte middag.
3 bestilte kvalbiff og eg Sommarbiff.
Maten var fantastisk god, og store porsjoner. Bestilte Vaniljeis med bjørnebær til dessert, dette smaka også nydeleg.
Veldig trivelege servitørar, unge men flinke.
Kan på det sterkaste anbefalast

Dato for besøk: august 2020
Takk, Sverre M
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i en av flere store, nybygde hytter med all mulighet for å gi en touch av luksus med fantastisk utsikt, hyggelig mottakelse og førsteklasses interiør samt varme i gulvene. Området rundt er fantastisk omgitt av fjellmassiver og flotte turløyper. Eneste som manglet var nettopp at ikke alt var helt ferdig...tv og internettkabel var ikke koblet til, varme i soveromsgulvene fungerte ikke (ikke stort problem med god temp ellers) og varmtvannsberederen kunne gjerne vært innbygd. Prisen tilsa helt ferdig produkt... Ellers - ren luksus med herlige senger! Stopper gjerne igjen!

1  Takk, SveinH843

Reisende som så på Korgfjellet Fjellstue, så også på

Har du vært i Korgfjellet Fjellstue? Del dine erfaringer!