“God mat og flott uteområde”
Anmeldelse av Garntangen

Garntangen
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Sundvollen
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Vi har spist her flere ganger nå denne uken, og har vært like fornøyd hver gang. Det er mye å velge i, maten er god og prisnivået er helt ok. Maten kommer veldig fort, tross mye mennesker og lange køer. Maten spises ute i nydelige omgivelser med utsikt over steinsfjorden. Vi har kommet med båt, og lagt til ved stedet egen brygge, som ligger rett nedenfor. Det eneste lille minuset er at bryggen er alt for liten. Et topp sted, som vi kommer til å besøke flere ganger.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 769karlf

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Vi begynte å stoppe ved Garntangen for mange år siden fordi de serverte Verdens beste burgere. Det er ikke tilfelle mer. Burgerne er klart dårligere enn McDonald’s. Uteplassen er fin. Chipsene gode. Servicen rask og vennlig. Men burgerne er dårlige

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, richardtJ8776OB
Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Har man tid og er sulten, så stopp her. Alltid gode smakfulle hamburgere.Koselig å sitte ute og spise ved vannet.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Lill-Karin
Anmeldt 15. oktober 2018

Når du fyser på noe Godt og kjører fra Oslo mot Hønefoss. Vært å ta et stopp på Garntangen. Du finner det langs E16 men først må du passere Sundvollen og videre over Sundøya som skiller Steinsfjorden og Tyrifjorden. Så for du Garntangen på høyre side helt inntil E16 med gode parkeringsmuligheter for en matstopp.
Her bør du prøve burgeren som er lokalprodusert på Leiv Vidar Pølsefabrikk. Også dressingen er laget av Leiv Vidar derfor den unike smaken som nesen bare finnes her( sier nesten for stikker du innom Leiv Vidar delikatessebutikken i Hønefoss har de også denne) Jeg foretrekker Cheesburgeren, men uansett sitter ned unike smaken. Pølsene som blir solgt her er også lokale og her for du ikke pølser som har ligget på lenger en at smaken også sitter her.
Ja jeg er lokal å bereis, så vet at smaken er unik og har vært den samme i over 30 år. Skal du passere Hønefoss på vei fra Oslo så bør du koste på deg et stopp vis du alderi har vært her. Blir ikke siste gangen du stopper her.

Takk, 386bj_rns
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat...spesielt hamburger...rask service...nydelig utsikt mot steinsfjorden...kan anbefale en stop der når du skal til fjells...

Takk, trenthenrik

Reisende som så på Garntangen, så også på

Har du vært i Garntangen? Del dine erfaringer!