“Flott beliggenhet”
Anmeldelse av Vik Skysstasjon

Vik Skysstasjon
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Sundvollen
Anmeldt 28. april 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Har stoppet her flere ganger for å spise lunch. Synest maten er god og personalt er hyggelige. Personalet har god oversikt over matintoleranser. Kroa ligger nydelig til med utsikt over Steinsfjorden.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 822gerdn

Anmeldt 26. september 2021

Spiste her på hjemveier en lang dag med mye sightseeing. Gikk for kjøttkaker fordi jeg aldri orker å lage det sjøl. Første herre bak skranken virka totalt uinteressert i meg. Kom en yngre kar og tok i mot bestilling han var kjempehyggelig.

Kjøttkakene var gode. Potetene var litt harde men totalt jeg ble mett.

Stod på disken at dessert er med i prisen jeg ble aldri tilbudt det.

Men ble mett og kom meg hjem med ok mat i magen.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Baross
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

En kafé uten noe spesielt som trekker opp eller ned. Smørbrødene var gode, men betjeningen var ikke i spesielt godt humør.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RosslandR
Anmeldt 26. oktober 2020

Vi stoppet her på vei hjem fra fjellet For å spise middag. Vi er en familie på fire og alle fikk elendig mat. Barnemenyen med pannekaker besto av to slappe mikrobølgede fabrikklagede pannekaker alene på en stor tallerken. Kjøttkakene var ikke stekt, men slengt på en tallerken sammen med harde poteter, hard ertestuing og smakløs Toro saus. Retten smakte ingenting! Biffsnadderet var ikke snadder, men slapt kjøtt med løs som smakte søtt. Fulgte med pomfrites som smakte gammelt og tynn smakløs Toro saus. Kyllingvingene var ferdigproduserte og harde. I tillegg var det kjempedyrt. Kommer aldri hit mer selv om det er eneste «restauranten» på vei hjem fra fjellet.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 530MSJ123
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Kjøpte trailertallerken som lunsj.
Maten smakte godt, god service.
Maten kom raskt og var åpenbart rester fra middager i går, men helt ok.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, eNron09

Reisende som så på Vik Skysstasjon, så også på

Har du vært i Vik Skysstasjon? Del dine erfaringer!