Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmet perle..”
Anmeldelse av Schulestedet

Schulestedet
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Holmsbu
Prisklasse: USD 15 - USD 39
Beskrivelse: Hyggelig Beliggende Helt Nede Ved Havnen I Holmsbu.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hyggelig Beliggende Helt Nede Ved Havnen I Holmsbu.
Anmeldt 10. november 2018

Fantastisk delikat mat og service i verdensklasse.. det var virkelig positiv overraskelse..
Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nameisira12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6064 av 98 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kjempebra mat! Hyggelig ansatte og god stemning. Her er det ingenting å utsette på oppholdet! Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, erikh35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og service. Var her på et rolig tidspunkt, men så de mest fancy retter komme ut av kjøkkenet. Burger og pulled pork var helt topp. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lilli E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, med god mat og hyggelig personalet.
Maten smakte utmerket og så innbydende ut. Spiste sjøkreps suppe til forrett, blåskjell til hovedrett og en nydelig sjokolademousse.

Dato for besøk: september 2018
Takk, SofieKD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Det er ikke så mye å velge i når det gjelder restauranter i Holmsbu. "Schulestedet" er ganske sikkert det beste. Vi satt i bakgården på årets varmeste dag, og opplevde en minnerik lunsj. Servicen var enestående, og maten var absolutt godkjent. Et intimt og hyggelig sted som jeg gleder meg å reise tilbake til!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Maxplutos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Schulestedet, så også på

 

Har du vært i Schulestedet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.