Vår lille sommer-utflukt til Holmsbu gav oss en fantastisk kveld, langt ut over våre forventning, og hva som er standard for matopplevelser i sommer norge. Vi ble møtt av gjestmilde og omsorgsfulle personale som var rask med å tilby oss drikke, meny og råd for hvitvin og en mexikansk sommer-øl fra Aas-bryggeri. Anbefalingen var uten limen, den kom på eget fat, jeg puttet den rett i flasken. Alt passet oss perfekt etter 50 min sykkeltur i solen som fortsatt skinte på oss der vi satt og koste oss.
Flere av personalet og eierne var innom bordet vårt jevnlig og hørte om vi hadde alt det vi trengte, veldig hyggelig. Vi ble anbefalt kongekrabbe men hadde på forhand bestemt oss for blåskjell og fiskesuppe.
Dette var matopplevelser langt ut over hva vi forventer på spisesteder i lille Holmsbu eller andre sommer-steder langs kysten, maten var laget av proffe kokker på kjøkkenet, det spesielle var kraften i basis suppen og at alle tilsatte ingredienser med både grønt, fisk og skalldyr hadde en fantastisk smak og ikke minst dens konsistens.
Vi kommer gjerne tilbake og da skal vi taste kongekrabben.
Beste anbefalinger fra
Torill og Agnar