Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende!”
Anmeldelse av Schulestedet

Schulestedet
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Holmsbu
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Beskrivelse: Hyggelig Beliggende Helt Nede Ved Havnen I Holmsbu.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Hyggelig Beliggende Helt Nede Ved Havnen I Holmsbu.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte burger og sushi. Burgeren var skuffende. Vi ventet og ventet på sushien mens burgeren ble spist i meget rolig tempo. Til slutt kontaktet vi betjeningen og de hadde visst surret til bestillingen. Som et plaster på såret fikk vi en øl og en vin, men dessverre hjalp det lite når nok et skuffende måltid ble servert en god stund senere. Vi overhørte at nabobordet opplevde tilsvarende problem med serveringen når vi ankom. Tilsynelatende mange unge og uerfarne som jobbet der.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, leonk164
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 97 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi har vært på Schulestedet 2 ganger i løpet av vår ferie i Holmsbu. Første gang var til lunch og det var en meget positiv opplevelse. Schulestedet har bord inne, ute ved havnen og inne i en veldig hyggelig bakgård.
Maten - fisk og skalldyr var utmerket, vinen likeså og servicen upåklagelig.
I dag var vi der til middag, vi ankom kl 19:30 og bestilte mat og drikke via qr- kode.
Mat og drikke kom raskt på bordet- blåskjell i chilisaus og sushi/ maki og Risling.
Da vi var ferdige med måltidet ønsket vi å bestille dessert og Div.kaffe. Klokka var må 20:30. Kjøkkenet var stengt og vi fikk ikke is/ dessert. Vi fikk cappuccino, cortado og Irish coffe- UTEN skjeer og sukker. Servitøren var hyggelig, men tydelig stresset og travel.
Vi anbefaler Schulestedet spisested, men håper de utvider åpningstidene sine om kvelden.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, bodill883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Vi var her lørdag 3 juli, 4 voksne og en ungdom. Vi fikk forretter og hovedrett samtidig, sur ung mann som serverte oss, burde gått på smilekurs. Bare surr og rot. Sushien smakte tran og var det dårligste jeg har fått noengang, den man kjøper på Kiwi er mye bedre. Anda var seig og nesten uten tilbehør. Burgeren var god. Vinen var god og bordet/ bakgården er alltid kos. Betalte nesten 3000kr for elendig mat. Vi har vært her mye tidligere år, det har alltid vært bra. Vi drar ikke tilbake denne sommeren i alle fall.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 894adar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Wow!!! For en perle av et sted! Fantastisk service, nydelig mat og unik beliggenhet i vakreste Holmsbu en varm sommerdag. Takk for meg❤️

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Paradise02038925816
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Har spist fisk og blåskjell der og det har vært kjempe godt! Og desserten var også godt. God service. Har ikke noe å påpeke ellers mens jeg har vært på besøk det.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Escape03755069497
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Schulestedet, så også på

 

Har du vært i Schulestedet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.