Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
TravelocityUSD 181
Agoda.comUSD 190
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi var 5 jenter som hadde booket julebord en fredag. Hotellet var utrolig koselig julepyntet, og rommene var kjempefine med utsikt mot vannet. Vi reagerte på at det var litt kaldt under middagen. Det var stort sett god julebuffet, med både ribbe og pinnekjøtt. Kålrotstappen kunne vært varmere, det var ikke tyttebær og vi måtte skrelle potetene selv. Til en pris på 645 kr PR pers syns vi alle det kunne ha vært litt mer å velge i. Til dessert fikk vi servert hver vårt glass med tilslørte bondepiker. Det var også bare et selskap til på 7 andre der, noe som gjorde det hele litt stusselig. Servitøren var hjelpsom og hyggelig, men han sluttet på jobb kl 23.30, så da var det ingen ansatte å se, og baren ble stengt. Vi gikk da videre til et annet utested. Ikke masse utvalg til frokosten, men det var godt det som var der.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Elin J
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Takk for en super lunsj-opplevelse en nydelig sommerdag! Vi spiste henholdsvis rekesmørbrød, som var gigantisk, og fiskesuppe med mye deilig kveite og ferskt, sprøtt landbrød til. Fin og rask service, selv om en del av servitørene var unge. Og utsikten mot sjøen og havnen i Holmsbu er prikken over i’en!

1  Takk, Heidi G
Holmsbubad, Resepsjonssjef på Badehotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2018

Hei Heidi G.
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det er akkurat slik vi ønsker at gjestene våre skal oppleve oss.

Jeg håper vi sees igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Var her en natt med kone og barn. Rene og fine rom med god luft og utsikt til havna. Betjening av litt variert entusiasme. Noen veldig imøtekommende mens andre man nærmest må hale informasjonen ut av.
Hotellet er koselig og rimelig i forhold til hva du får.

Frokostbuffeten var ikke stor, men hadde det vi trengte for å starte dagen. Kommer hit gjerne igjen.

1  Takk, larsmagnusmadsen
Holmsbubad, Resepsjonssjef på Badehotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018

Hei Lars M.
Tusen takk for din tilbakemelding fra besøket hos oss.
Vi setter pris på ærligheten, og tar punktene med oss videre.

Hjertelig velkommen skal dere være ved en senere anledning.

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Spiste pizza Parma og den var veldig god. Tynn italiensk bunn akkurat som den skal være.
Pizza Margarita til 6 åringen falt ikke i smak dessverre.
Når det da ikke finnes barneporsjoner føles det temmelig bortkastet å betale 190 kr for en pizza som ikke blir spist... Barneporsjoner bør være en selvfølge og håper det blir innført. Hyggelig betjening.

1  Takk, mereteenerud
Holmsbubad, Leder  på Badehotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018

Hei mereteenerud.
Tusen takk for din tilbakemelding, den tas til etterretning.

Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved et senere tidspunkt.

Vi ønsker deg en fortsatt god sommer.

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Det er mulig jeg gjør det ærverdige Holmsbu bad urett, men vårt besøk på «Lille molo» holdt ikke mål.

Vi ønsket lunsj og valgte retten «rekehotell». Vi fikk riktignok godt med reker på tallerken, men det skulle bare mangle med en pris på 198 kroner.

Vi forstår selvsagt at det ikke serveres ferske reker på et slikt sted, men kvaliteten var etter vår mening dessverre ikke god. Det var et klart kjøleskapspreg på smaken.

Synd da at kunden ikke hadde rett denne gangen, stedets leder slo bare fast at det ikke var noe galt med kvaliteten!

Men driksen uteble fra oss, og det blir neppe et besøk igjen, selvom utsikten holdt mål.

3  Takk, 640vidarg