Hos Martin er et sted du må ha god tid, dersom du vil nyte et måltid. Pass endelig på å ikke komme for sent til lunsj, for da blir det bare pizza.
Og om du er uheldig å komme for sent må du i alle fall beregne god tid. For å få stekt en skarve pizza - ja det tar sin tid «Hos Martin». Ja det tar faktisk over en time å få pizza’n servert.
Personalet nyter sin pause på bord blant oss gjester - det er IKKE ok!!!
Personalet er ungt og uerfarent - det bærer hele konseptet preg av. Det er manglende profesjonalitet, manglende oppmerksomhet, ja kort sagt mangel på det meste.
Vi var uheldige å ankomme da kjøkkenet stengte - midt på dagen!!! Det skulle åpne senere, ble vi fortalt. Om vi ville spise måtte vi nøye oss med pizza!
Den utfordringen tok vi, men etter å (endelig) ha fått oppmerksomhet fra en servitør og foretatt vår bestilling - så kom vedkommende tilbake etter en god stund for å fortelle at det ville drøye en god stund for bestillingen kunne gjennomføres! Forklaringen var at pizzakokken hadde det for travelt!!!!!
Vel hva skal msn si? Pizza i skjærgården på en restaurant som lokker ned dansk atmosfære??? Det blir jo i alle fall svært fjerne fra Italia og fjernt fra Danmark.
Nei dette holder ikke «Hos Martin» - her har dere flere sjømil å seile før dere er i havn med et konsept og en meny og et sted som er vel verdt et besøk.
Dere er simpelt hen for dårlige, både på service, mat og atmosfære.