Et kult sted! Moro med basseng på taket (for restaurantens gjester).
Det som trakk ned vår opplevelse var følgende:
På dager med sterk sol, blir det uutholdelig å sitte innendørs i solsteken. Etter hvert åpnet personalet noen av de store skyvedørene i fronten, men det hjalp lite.
Det var mange servitører på jobb, men de aller fleste virket unge og uerfarne. Tre ganger kom noen til bordet vårt med ting vi ikke hadde bestilt. De hadde altså ikke kontroll på hva som skulle hvor.
Alle i vårt selskap bestilte pizza, og alle bortsett fra en fikk pizzaen sin samtidig. Da vi etterlyste den siste, viste det seg at den ikke hadde kommet med på bestillingen. Det løste seg jo, og sistemann fikk pizza, men en stund etter de andre.
En av pizzaene var knapt stekt. Resten var gode. Pizza Diavolo anbefales.
Det var tilsynelatende kun en voksen blant servitørene, som alle de andre henvendte seg til. Men denne personen virket lite engasjert og gikk rundt og bar på en liten hund. Dette virket urenslig.
Det må også legges til at om du kommer i bil, er veien ut til Edholmen et kapittel for seg. Smal, svingete og uoversiktlig.