“Vi har savnet dere 😊”

Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi har savnet dere 🤗 og gleder oss over at dere har åpnet igjen etter Covid-19 nedstengningen. Vi besøker dere gjennom hele året og maten og servicen er alltid på topp. Hyggelig vertskap, serviceinnstilte servitører og nydelig mat. Siste besøk var 13.juli. Familien valgte Kamskjell, Tartar, Sirdalsrøye og rabarbra-crumble med is. Nydelig og rikelig.

Takk, HildeL_12

Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Deilig danske smørbrød i Skjærhalden. Masse mat. Hyggelig betjening og lokale. Frister til gjentagelse.

Takk, Mette B
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Utrolig god lunsj. Bestillte sandwich med laks og egg ++. Veldig spennende og gode smmensatte smaker!

Ventebrød var utrolig godt!
Anbefales!

1  Takk, _dnes2020
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Besøkte første reis igjen etter rykter og anmeldelser i avisen som tyder på kvalitets heving. Vi ble meget fornøyd og både service og råvarer var av første klasse hit skal vi igjen. Nå måler første reis seg med slippen resturant i fredrikstad, meget imponerende

Takk, fantfllfkf
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Vi har vært mange ganger hos dere og har vært kjempefornøyd med mat, betjening og sted.
I sommer var vi imidlertid misfornøyd etter å ha fått tynne skiver kjøleskapskald Brie til lunsj, men tilskrev det en travel dag og et uheldig enkelttilfelle.
Vi gikk tilbake i dag og gledet oss til dagens danske smørbrød. For en skuffelse!! Leverposteien og baconet bar preg av å ikke være ferskt. Begge deler så mørkt og inntørket ut, kanskje oppvarmet flere ganger. Min fiskerett var bedre, men absolutt ikke så god som ved tidligere besøk. Vi valgte å ikke ta dette opp med den hyggelige servitøren, men ønsker å gi tilbakemelding allikevel.
Vi har trivdes så godt på Førstereis, men nå er vi usikre på om vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, sidselhornn

Reisende som så på Foerste reis, så også på

Har du vært i Foerste reis? Del dine erfaringer!