Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hvalers beste restaurant? Men det koster!”
Anmeldelse av Foerste reis

Foerste reis
Vurdert som nr. 2 av 9 Restauranter i Skjærhalden
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire stykker som var ute og spiste på Første reis. Veldig imøtekommende og god service. Alle valgte breiflabb til hovedrett og den var veldig god! Men priser på over 400kr for flere hovedretter, breiflabben inkl. er er drøyt, god mat ja, men ikke i nærheten av «Michelinkvalitet»

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 999hanschristiang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (140)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 140 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter noen måneders fravær var vi i dag tilbake i en restaurant som følger smittevernregler med fornuft.
Vi prøvde en bordbestilling inne, men uten hell, derimot god plass ute. Herlig ble det med varmelamper, rask, god og hyggelig servering. Samme personell som ved tidligere anledning, men nå med en helt annen service. Nedetiden i det siste godt brukt?
I dag ble det en herlig ny vri på pannestekt Breiflabb.
Prøver noe annet neste uke.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig bra service og hyggelig personale. Veldig bra smittevern tiltak
Terningkast 6

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, dollar123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Familien på 11 og alder fra 5 til 67 besøkte Første Reis søndag ettermiddag. Vi ble godt ivaretatt og smittevern ble tatt på alvor. Det er deilig å besøke et sted som setter gjestene i fokus! Servitøren var strålende, flink og meget behagelig. Vi besøker Første Reis hver sommer fordi Matilda (på 12 år) bare MÅ dit å spise silde-tallerken. Mange spiste den og den var som vanlig veldig god. Det ble også bestilt andre retter, fiskesuppe, kveite, indrefilet, sjørøvertallerken, blåskjell, ostetallerken, brød og aioli. Alt var velsmakende og alle var fornøyde. Prisene på hovedrettene er litt i overkant synes vi, men dette er også det eneste vi kan sette fingeren på. Vi har som sagt besøkt restauranten mange ganger og synes årets besøk var desidert det beste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 335sirig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten en søndag formiddag i sommer. Varm og hyggelig velkomst. Rent og fint bord. Bestilte fiskesuppe - GODT VALG!! Store porsjoner , så for normal sult holder den minste rikelig til å bli mett. Nydelig mat!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 949ragnhildg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Foerste reis, så også på

 

Har du vært i Foerste reis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din