“Veldig bra service, god mat”
Anmeldelse av Foerste reis

Foerste reis
Vurdert som nr. 2 av 9 Restauranter i Skjærhalden
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra service, god mat og totalt sett en bra opplevelse. Prisnivå helt greit, alt i orden mht. håndhygiene mht. Covid 19. Muligens at et par av rettene har litt små porsjoner, mens andre har mer enn nok.

2  Takk, JongH_12

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig service! Servitør var direkte frekk mens vi sto utenfor å ventet på bord. Vi var på nippet til å gå flere ganger. Vi ventet i over 15 min i kø, og servitøren lovet oss bord til kl 14 for da skulle det komme en servitør til. Klokken ble 14.05, og vi spurte om bordet var klart, da fikk vi slengt i fleisen «det er klar når det er klart!».

Den eneste grunnen til at denne restauranten ikke får 1 stjerne er for at maten var ok. Men kommer absolutt ikke til å dra tilbake hit!

5  Takk, 119malina
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire stykker som var ute og spiste på Første reis. Veldig imøtekommende og god service. Alle valgte breiflabb til hovedrett og den var veldig god! Men priser på over 400kr for flere hovedretter, breiflabben inkl. er er drøyt, god mat ja, men ikke i nærheten av «Michelinkvalitet»

3  Takk, 999hanschristiang
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter noen måneders fravær var vi i dag tilbake i en restaurant som følger smittevernregler med fornuft.
Vi prøvde en bordbestilling inne, men uten hell, derimot god plass ute. Herlig ble det med varmelamper, rask, god og hyggelig servering. Samme personell som ved tidligere anledning, men nå med en helt annen service. Nedetiden i det siste godt brukt?
I dag ble det en herlig ny vri på pannestekt Breiflabb.
Prøver noe annet neste uke.

3  Takk, SveBra
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig bra service og hyggelig personale. Veldig bra smittevern tiltak
Terningkast 6

2  Takk, dollar123

Reisende som så på Foerste reis, så også på

Har du vært i Foerste reis? Del dine erfaringer!