“Pent sted i sommer-Norge....men altfor lite mat.”
Anmeldelse av Foerste reis

Foerste reis
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Skjærhalden
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2024

Vi bestilte en fiskesuppe og 2 sommersalat. Fiskesuppen var god. Men sommersalaten var elendig. Den sto beskrevet slik:
"Friske tomater, løkringer, agurk, oliven, hakket basilikum og burrata av 100 % bøffelmelk, toppet med olivenolje. Serveres med brød og aioli." 245 kr.
Det var muligens 3

Dato for besøk: august 2024
Takk, Mobile09673752911

Anmeldt 2. august 2024 via mobile enheter

Første Reis innfridde på alle punkter, som hyggelige servitører, kort tid fra vi bestilte til maten kom. Fiskesuppa var enormt god, men ikke bestill stor hvis du ikke er veldig sulten.

Dato for besøk: august 2024
Takk, FinnR0gerB
Anmeldt 12. juli 2024 via mobile enheter

Sommer 2021 var forrige besøk her, men vi har årlige uker i Skjærhalden.
Solfylt ettermiddag, men hvor er alle gjestene?
Smilende og vennlig servitør gir oss meny og tar bestilling på drikke.
I dag ble det fisk og sjømat i god forening med Chablis.
Nydelige komponerte retter, så kjøkkenet får **** , men totalbilde og med få kunder gjør besøket til ***
Prisene er fremdeles stive, noe jeg har påpekt ved flere anledninger, og hovedgrunnen til at vi ikke har besøkt i 2022 og 2023.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, SveBra
Anmeldt 10. juni 2024

Kom inn i restauranten og møtte en meget hyggelig svensk servitør, søt jente med en utrolig bra holdning. Bestilte fiske suppe og den kom raskt, servert med brød og smør. Vill absolutt spise her igjen.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Martin C
Anmeldt 7. august 2023

Fin restaurant med lokaler i kjent bryggestil. Stor og romslig uteservering med utsikt over kaien og havet. Store parasoller som skygget godt. Store rekesmørbrød. Er pluss for hjembakt brød, dessverre var det tørt og ikke særlig godt på smak.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Pernille Marie B

Reisende som så på Foerste reis, så også på

Har du vært i Foerste reis? Del dine erfaringer!