“Dessverre en dårlig opplevelse.”
Anmeldelse av Big Fish

Big Fish
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Skjærhalden
Kjøkken: Pizza, Sjømat, Norsk
Beskrivelse: Big Fish er en restaurant på Skjærhalden, Hvaler, ved Fredrikstad. Uformell mat av kvalitet - bar, cafe, spisested - både skalldyr, fisk, sjømat, kjøtt og vegetar/vegan.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var 4 voksne og 4 barn som spiste på Big Fish. Vi bestilte blant annet en pizza, en slags bacalao og en grillrett. Bacalaoen smakte bare tomat og pizzaen helt uten smak. Vi hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å si fra ettersom vi ville dra, men når servitrisen kom bort å spurte om vi synes maten var god valgte vi å si det som det var. Hun spurte om vi ville ha noe salt, men det ville ikke gjort maten noe særlig bedre så vi spurte om de kunne tenkte seg å heller stryke de rettene vi ikke spiste fra regningen. På dette tidspunktet opplevde vin at servitrisen ble sur og sa at hun ville undersøke om det var mulig. Vi forklarte henne at vi måtte hjem og legge våre barn og at hvis det tok lang tid kunne bare betale hele regningen og dra. Hun svarte ikke og gikk bare fra bordet og brukte over 30 minutter før hun kom tilbake. Da hun kom tilbake fortalte hun at de kunne stryke noen av rettene fra regningen, men sa på en etter vår oppfatning ubehagelig måte ved at hun himlet med øyene og la det frem som om dette var helt unntaksvis at de gjorde dette. Alt dette foregikk på en særdeles lite diskré måte slik at alle gjestene rundt begynte å stirre på henne og oss. Dette var en dårlig opplevelse for alle oss som var der og vi vil ikke anbefale våre venner å spise på Big Fish i fremtiden. De har heller ikke noe stellerom til barn og da vi spurt om dette ble vi henvist til ett offentlig toalett, som for øvrig heller ikke har et stellerom. De har derimot en veldig god isbar som ikke ligger i tilknytning til restauranten.

1  Takk, simonwR2041ID
eyrepm, General Manager på Big Fish, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei,

Det dere gav oss tilbakemelding på var at dere syns smakskombinasjonene på svineknoke-retten ikke var interessante, og at fiskegryta ikke var noe særlig.

Når slike feil skjer så prøver vi å kommunisere med gjester om hva vi kan gjøre for at det skal bli bedre, som å gi dere ny mat. Når vi ser at ting har gått veldig feil for seg så velger vi å gi maten gratis, og i tillegg ta til oss tilbakemeldingen for å virkelig rette opp i det. Vi vil aldri at gjester går fra oss uten at vi har gjort det vi kan for å rette opp i ting. Det prøvde vi virkelig med dere også.

Fra dere som gjester forventer vi derimot også å bli behandlet innenfor rimelighetens grenser. Vi forstod at dere ikke var fornøyde og prøvde vårt beste å rette opp i det. Derimot var det ingenting galt med maten, og når dere da slipper å betale for den, så har dere virkelig fått en god deal. Statistisk så selger de rettene veldig godt. Når man går på restaurant kan man ikke alltid forvente at det alltid er inner-tier og hvis det ikke er det, så skal man ikke betale for det.

At folk snudde seg kan ha noe med saken å gjøre at dere ikke ville betale for mat det ikke var noe direkte galt med, at barna deres kasta glass på gulvet, at de dytta maten sin opp i ansiktet på servitøren, og at en av dere skjelte ut servitøren for å ha servert en "pølse med chips" når det var det dere bestilte. Hun ble blant annet spurt om "hvordan kan dere servere dette til barn" og jeg forstår ikke hvordan maten ikke var som forventet når retten heter "pølse med chips" og det var det dere fikk. Jeg vet vi kjøper chips av den dyrere sorten, og helt normale, lokal-produserte pølser.

Hun brukte forøvrig ikke 30 minutter; hun gikk direkte bort til meg, daglig leder, forhørte seg med meg, hvorpå vi fant ut av at ting hadde gått skikkelig galt, så da bestemte vi oss for å stryke det aller meste av maten, slik at dere kunne gå derfra fornøyde. Dette tok 2-3 minutter, hvor hun deretter gikk direkte bort til dere igjen, som jeg da er vitne til.

At hun himlet med øynene kan være at dere var urimelige og satt henne i en veldig ukomfortabel og vanskelig situasjon.

Vi har ikke noe direkte i mot dere. Vi dummer oss ut flere ganger i uka, vil jeg tro, og da gjør vi det vi kan for å rette opp i det. Det skal ikke skje, men vi vil gjøre absolutt det vi kan for å gjøre ting godt igjen. Vi forventer uansett å bli behandlet som normale mennesker.

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

En svært positiv opplevelse. Behagelig trivelige servitører, og god mat. Vi spiste blåskjell og pizza - og alt smakte nydelig.

2  Takk, Hegkar
Anmeldt 24. juli 2020

Valgte dette stedet for å fri til min utkårede.
Hadde flere ønsker i anledning med frieriet, som de oppfylte til det ypperste.
Veldig god mat og god service fra personalet. Det ble en romantisk aften med god stemning og min utkårede sa JA ♡. Anbefaler virkelig å besøke denne restauranten!

Takk, Tronda1992
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her er uten sidestykke Norges beste sjøkreps. Ferske og altid smakfulle 😃.
Med fantastisk chips og avioli ved siden av blir det et uforglemmelig måltid. Servitørene er som altid blide og servic instilt. Anbefales en tur hit 😃

Takk, 735mortens
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestille blåskjell og pizza. Maten var kjempe god. Blåskjellene var overraskende gode, og positiv over at de ikke var servert slik som «alle» andre restauranter gjør (hvitvinsdampede). Grei service og maten kom rask. Dog litt dumt at vi ble plassert vedsiden av hverandre på det minste bordet i resturanten, når vi hadde bestilt retter som tok stor plass. Satt skulder til skulder.. Super koselig lokale både inne og ute.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Bare-meg12

Reisende som så på Big Fish, så også på

Har du vært i Big Fish? Del dine erfaringer!