Hei,
Det er veldig trist at dere har hatt en slik opplevelse hos oss. Vi er kjempeglade for at dere har inkludert Big Fish inn i tradisjonene deres, og det er slike ting vi jobber mot — gode relasjoner til gjestene våre.
Vi er et veldig travelt sted på sommeren, så det er både veldig stressende å jobbe hos oss, og det er vanskelig å få alle bookingene våre til å gå opp. For å få opplevelsen til å bli minst mulig smertefri påminner vi gjester om hvor lenge de har en booking når de ankommer, slik som ved dette oppholdet. Dere hadde også booket bord selv, og valgte å huke av på 2 timer, i stedet for 2,5 timer. Vi opplyser også ved booking om at man kan ringe oss om en lenger booking-tid enn 2,5 time.
Vi synes ikke det er urimelig at vi gir dere en påminner om en booking-lengde dere selv har valgt. Dere fikk bordet akkurat til tiden den dagen, selv om det hadde vært bookinger på disse bordene før dere, og det siste hadde 1,5 time på seg. Det er hensynsløst ovenfor restauranten, våre ansatte og våre andre gjester, siden de som også var lovet de bordene dere brukte ikke kunne få de, og måtte bli omplassert.
Forøvrig vet jeg dere svarte i en hyggelig tone, men at dere ikke brydde dere om bookinglengden, og at dere «pleide å bruke mer tid» slik at dere ikke ville være ferdige til tiden uansett, så det var vårt problem.
I tro med de verdiene og visjonene vi har for restauranten, så prøvde vi så godt vi kunne å ordne det, og det tok under 5 minutter å ordne det for dere, selv om vi visste at vi la grobunn for flere problemer som vi måtte reparere senere. Likevel valgte vi å gjøre det for deres del.
Det er som nevnt utfordrende å være servitør, og man skal alltid svare på en hyggelig måte som servitør, og det kan hende dette kunne vært kommunisert bedre. Allikevel er det ikke kun servitøren som har ansvar for å kommunisere godt, og servitører er mennesker de også.
Hva gjelder pynt på desserten så hadde vi dessverre ikke mer igjen, helt enkelt. Så, det var ikke for å være trass eller vrang fra servitørens side, men at det faktisk ikke var fysisk mulig.
Det er helt feil at dere skal betale for noe dere ikke fikk, så send oss gjerne info om dette på mail, så skal jeg helt klart refundere dette.
Jeg vet begge parter startet dette i en hyggelig tone, og det er veldig dumt at vi skal ha en misforståelse på grunn av dette. Jeg forstår også at det sitter i dere en god stund, for dere skrev omtalen en god del dager i etterkant. Det må ha påvirket hva som skulle være en hyggelig feiring.
Jeg håper vi kan rette opp i denne misforståelsen, og at vi kan se dere igjen til neste år.