Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat, god service og nydelige omgivelser”
Anmeldelse av Skåtøy Kafé

Skåtøy Kafé
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Skåtøy
Prisklasse: USD 12 - USD 31
Kjøkken: Pizza, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj
Beskrivelse: Skåtøy Kafe & Galleri ligger midt inne på øya i naturskjønne omgivelser. Vi tilbyr forfriskninger og enkle retter. Vin- og ølrettigheter. I tillegg har vi overnattingsmuligheter, - 5 rom med felles kjøkken og bad i gjestehuset. Vi har kapasitet for kurs- og konferanser for opp til 30 personer. For å komme til øya kan du ta ferje til Skåtøyroa eller egen båt til Kirkebrygga. Vi har egne båtplasser. Galleriet holder til i bygningen som tidligere var Skåtøy skole og ligger på naboeiendommen til Skåtøy kirke. Fra mai til august arrangerer vi konserter og utstillinger av høy kvalitet. Vi ligger også rett ved arenaen til Skåtøy Vise og Poesifestival. Velkommen til oss!
Anmeldt 26. juli 2021

Alltid hyggelig å spise på Skåtøy Kafé. Betjeningen er hyggelig, maten er god, og omgivelsene er fantastiske. Anbefaler blåskjell og pizza. I tillegg er stedet det hundevennlig!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 526gittee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 157 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Herlig mat (vi spiste hvitvinsdampede blåskjell, serrano- og skinkepizza og rekesmørbrød), flott vertskap og deilig atmosfære. Da minstemann sovna ved bordet, fikk vi flyttet bord til ett med benk hvor hun kunne sove. Er du i Kragerø anbefales et besøk innom Skåtøy kafé på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Linda N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Supergod mat, og strålende service! Virkelig verdt turen ut til Skåtøy for å oppleve denne skjønne perlen. Like fornøyd hver gang !

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 269emilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat på Skåtøy kafe, og god service i hyggelige omgivelser. En perle! Vært her flere ganger og like fornøyd hver gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 792amalies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Sykt god mat og helt sykt bra service! Anbefaler å komme. En liten gjestebrygge for både små og store båter

Dato for besøk: juli 2021
Takk, CHF_2008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Skåtøy Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.