“Dyrt for så lite”

Tollboden Bakhagen
Vurdert som nr. 7 av 27 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: kr 200 - kr 1 200
Anmeldt 7. august 2020

Vi var to par som besøkte restauranten For et godt måltid. Alle bestilte indrefilet av okse med sellerirotpuré, konfirmert purre, ovnsbakt potet og bernaisesaus. Biffen var seig, selleripuré var nesten usynlig purren var der og 4 minipoteter med bernaisesaus. En opplevelse var det ikke og angret på at det ikke ble pizza i dag. Vinen var et pluss. Prisen på måltidet var kr. 325,- som er en overpris. Dette blir ikke gjentatt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 555harrye
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Bakhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Harry,
tusen takk for besøket og din tilbakemelding. Det var synd å høre at matopplevelsen ikke levde opp til forventningene. Vi tar dette med oss og håper virkelig dere vil besøke oss igjen, sånn at vi får rettet på dette inntrykket.

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Maten kom før vinen. Bra vinkart men mindre kunnskap om vinene gjorde at de trengte lang tid for å finne den vinen vi skulle ha. God fiskesuppe men liten porsjon til å være en stor porsjon og litt lite tilbehør dvs en liten skive brød.
Kunne satt på varme siden det var
Skikkelig sur vind .....
Ellers et skikkelig og hyggelig sommersted å spise ...

1  Takk, elisabethm2013

Hei Elisabeth,
tusen takk for din nyttig tilbakemelding. Vi setter alltid pris på tips som hjelper oss til å bli enda bedre og vi håper å levere en oppleve som fortjener en 5-stjernes tilbakemelding, ved deres neste besøk. Velkommen tilbake! Mvh Team Tollboden

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Et besøk her i dag, restauranten gjorde seg ikke fortjent til sin beliggenhet. Bestille vegetarlasagne, fikk lasagne med kyllingfilet oppå. Klagde. De sa de kunne komme med en ny, men da hadde allerede alle ved bordet fått sin mat. Plukket av fileten.
Smakte på denne, den var svært tørr.
Lite smak på maten. Dvs; Ramen og lasagne.
Hyggelig servitører, og vi slapp å vente noe særlig lenge på maten.
Dyrt til å være under middels.

Blir dessverre ikke et besøk her igjen.

1  Takk, odaholte

Hei Oda,

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hvilken overraskelse! Akkurat ankommet for oss litt ukjente Kragerø, og sondert terrenget langs kanalen, endte vi opp utenfor Tollboden. Nysgjerrigheten tok oss inn, og plutselig befant vi oss i en vakker oase.
Der møtte vi på en særs hyggelig hovmester, som etter å ha lest opp menyen for oss, klarte å friste oss til øyeblikkelig å sette oss til bords. Trass i at tidspunktet var litt for tidlig på kvelden, og planen var at vi skulle tilbake til hotellet og skifte før middag.
Ikke før hadde vi satt oss, så kom en meget kyndig sommelier til bordet vårt. Vinene han serverte oss, til de mange smakfulle og vakre rettene, var himmelske.
Et vidunderlig måltid i en vakker bakgård som varte lenge....!
Takk for fantastisk service!
Neste gang sjekker vi inn på hotellet også!

1  Takk, 55elinb

Hei Elin,
tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss. Vi gleder oss veldig til å kunne ønske dere velkommen som hotell- og restaurantgjester ved deres neste Kragerøbesøk.

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Bakhagen er en perle av en restaurant i Kragerø, Norge! Vi som har fulgt med og besøkt Tollboden siden 1990-tallet er glade for utviklingen med ny eier. Vi kommer tilbake hvert år for god mat og veldig hyggelig service. Hotellet er fantastisk med spennende design og gode senger. Først vil vi takke Christian som er en fantastisk vert og så vil vi fremheve Frida som er en solstråle av en hovmester. Daniel og Chris ordner de beste vinene. Marlene og alle de andre som jobber utrolig hardt for at vi skal nyte god service både på Tollboden restaurant, bakhagen og på Hotel Tollboden, vi kan ikke rose dere nok!!!
Takk! Hilsen Synnøve Wille Våge & Michael Goertz

2  Takk, michael_synnoeve
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Bakhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hjertelig takk for denne flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å skrive denne og vi setter enda mer pris på dere som gjester. Ha en fortsatt fin sommer og vi gleder oss til å se dere igjen! Team Tollboden

Reisende som så på Tollboden Bakhagen, så også på

Har du vært i Tollboden Bakhagen? Del dine erfaringer!