Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende tapasresaurant med stive priser.”
Anmeldelse av Smauet I Kragerø

Smauet I Kragerø
Vurdert som nr. 1 av 19 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 5 - USD 26
Beskrivelse: Smuget er en liten restaurant og delibutikk i Kragerø. Intim bistro, deilig uteservering, oster, spekemat, sjømat, vin og herlig stemning.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Smuget er en liten restaurant og delibutikk i Kragerø. Intim bistro, deilig uteservering, oster, spekemat, sjømat, vin og herlig stemning.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Sjarmerende bortgjemt perle.
Nydelig tapasmeny.
Lite barnevennlig meny.
La merke til at glassene kan lett velte pga avstanden mellom bordplaten, ellers en koselig bakgård.
Høy prisklasse også for barn.

Dato for besøk: august 2021
Takk, agevels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 80 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Fantastisk opplevelse. Nydelig mat og svært hyggelig betjening! Man får nesten følelsen av å være i utlandet når man sitter og spiser tapas i det smale smuget! Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Majaellingsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Beste tapasen jeg noen gang har spist i Norge. Fantastisk service, koselig atmosfære og får følelsen av å være i syderligere strøk. Anbefales på det sterkeste og ta turen hit hvis en er i Kragerø, bør booke i forkant da det var svært populært!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, GoPlaces19085372411
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Wow!!!
For en skjult perle. Nydelig, nydelig tapas i et hyggelig smug. Topp service i flotte omgivelser! Har du lyst på en avslappet deilig lunsj eller middag er dette stedet!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, borgeast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

På ferie i Kragerø med min lille familie. Vi har lengtet et år etter samme opplevelse som vi hadde i fjor,å det fikk vi å mer til. Den spansk inspirerte restauranten skuffer ikke. Nydelig mat ,drikke,stemning og personell. Den ene servitøren og hans samboer(kokken) driver restauranten sammen. Du merker straks på både mat og drikke at dette er noe di kan og brenner for. Her kan du også handle oster,kjøtt,oliven osv… til å ha med hjem. Anbefaler virkelig denne lille litt gjemte perlen i Kragerø.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 608ragnhildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smauet I Kragerø, så også på

 

Har du vært i Smauet I Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.