Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket 🔟”
Anmeldelse av Smauet I Kragerø

Smauet I Kragerø
Vurdert som nr. 1 av 19 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 5 - USD 26
Beskrivelse: Smuget er en liten restaurant og delibutikk i Kragerø. Intim bistro, deilig uteservering, oster, spekemat, sjømat, vin og herlig stemning.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Smuget er en liten restaurant og delibutikk i Kragerø. Intim bistro, deilig uteservering, oster, spekemat, sjømat, vin og herlig stemning.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Et godt spiseted med den beste tapasen jeg har spist i Norge. Godt utvalg av gode viner og en meget hyggelig betjening. Vi bestilte bord til dagen etterpå også

Dato for besøk: august 2021
Takk, lars0lavh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 80 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Var heldig og fikk bord på kort varsel. Ble godt tatt i mot, og fikk et bord det hunden kunne ligge rett bak oss.
Nydelig tapas og vin, som virkelig kan anbefales
Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, hilnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Et sjarmerende sted i en av bakgatene i nydelige Kragerø. Fantastisk tapasmat og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2021
Takk, GinaA1196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Sjarmerende bortgjemt perle.
Nydelig tapasmeny.
Lite barnevennlig meny.
La merke til at glassene kan lett velte pga avstanden mellom bordplaten, ellers en koselig bakgård.
Høy prisklasse også for barn.

Dato for besøk: august 2021
Takk, agevels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Fantastisk opplevelse. Nydelig mat og svært hyggelig betjening! Man får nesten følelsen av å være i utlandet når man sitter og spiser tapas i det smale smuget! Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Majaellingsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smauet I Kragerø, så også på

 

Har du vært i Smauet I Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.