Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (51)
Filtrer anmeldelser
51 resultater
Vurdering fra reisende
32
9
5
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
9
5
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 51 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk et stort og helt nyrenovert rom, med
Moderne møblering. Gode senger, men for oss, for tykke dyner. Frokosten var utmerket til å være underlagt coronarestriksjonene. Skal det trekkes noe så er det lydisolasjonen mellom etasjene. Vi kunne høre nesten hvert ord som ble sagt i etasjen over oss. Og en heftig diskusjon kl 2.30 på natten er ikke så hyggelig akkurat .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, troyaner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk, nyrenovert hotell med mye historie i veggene. Helt unikt og særdeles smakfullt. Særlig hyggelig var det å bli ønsket velkommen av Katrine - smilende, personlig og varm :)) En slike velkomst glemmer vi ikke!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EmLovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2019

Julebord med 8 damer! Hyggelig mottagelse, FANTASTISKE rom der alle hadde hver sin sjarm, spennende og nydelig 3 retters middag, behjelpelige og imøtekommende ansatte. Alt i alt et fantastisk opphold som jeg sterkt kan anbefale!

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tonem561
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Informasjonssjef på Tollboden Hotell og Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020

Tusen takk for din hyggelig anmeldelse. Det setter vi stor pris på.
Veldig godt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Vi håper å kunne ønske dere velkommen som hotell- og restaurantgjester igjen snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Vi (3 vennepar)tok turen til Kragerø og Tollboden Hotell og restaurant for årets julebord. Hotellet er en spennende blanding av gammelt tømmer og moderne design. Store fine rom med sjøutsikt. Stor og god seng. Deilig bad. God frokosttallerken og julemeny på kvelden i den flotte restauranten på brygga. Hyggelig personalet,som ordnet et rom til hunden. Takk til Cathrine som ryddet opp i en litt uoversiktlig sluttregning.
Vi var i hovedsak veldig fornøyd. Det som trakk "litt" var at det ikke var folk tilgjengelig i resepsjonen i perioder på dagen/kvelden. Litt komplisert å finne ut av den moderne belysningen på rommet. Vi kommer gjerne igjen,og vil anbefale dette hotellet til venner og bekjente. En perle midt i Kragerø sentrum

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kristinf187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Informasjonssjef på Tollboden Hotell og Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020

Tusen takk for din hyggelig anmeldelse og dine nyttige tilbakemeldinger! Det setter vi stor pris på.
Godt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen som hotell- og restaurantgjester igjen og tusen takk for at dere anbefaler oss videre! Beste hilsen fra Kragerø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019

Tusen takk for hyggelig mottakelse og et fantastisk rom. Her kan man slappe av i nydelige omgivelser, flott frokost og super service ❤️ Kommer gjerne igjen
Ligger midt i smørøyet ved kanalen, med fantastisk utsikt.

Romtips: Super utsikt.
Dato for oppholdet: november 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Baa987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Informasjonssjef på Tollboden Hotell og Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020

Tusen takk for din hyggelig anmeldelsen. Det setter vi stor pris på.
Godt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser