Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
29
2
0
3
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
29
2
0
3
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 41 anmeldelser
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Vi bodde på mikrohytta Kronen i et døgn, utrolig flott opplevelse fikk skikkelig hyttefølelse, og veldig hyggelig eier av plassen!
Koste oss med stjernehimmelen rett over hodeputa, og våknet til flott utsikt over elva som renner ned forbi

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Martine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikrohyttene, Kundeansvarlig på Mikrohyttene i Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Hei Martine og takk for hyggelig anmeldelse. Flott at dere koste dere og fikk hyttefølelsen. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Inge Isaksen, Eier på Mikrohyttene i Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2021
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2020
Google-oversetting

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Inge Isaksen, Eier på Mikrohyttene i Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019
Google-oversetting

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikrohyttene, Leder  på Mikrohyttene i Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikrohyttene, Daglig leder på Mikrohyttene i Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser