Anmeldt 25. april 2020

Vi ankom Mikrohytter 55 min før innsjekk på hytta. Det fordi vi vurderte kjøreturen litt lenger. Vi parkerte bilen på anvist sted. Gikk en tur rundt på området.
Etter ca 6-7 min kommer det en bil i rasende fart mot oss. Jeg var redd for å bli kjørt ned. Ut kommer en sinna mann og lurer på hvem jeg er. Jeg har leid hytte her sier jeg. Jeg var for tidlig ute og ble bedt om å forlate plassen omgående. Det var så ubehagelig at jeg ble redd. Han ventet til vi hadde satt oss i bilen vår og fulgte etter oss de 3 km for å komme ut skogen og ut på fylkesveien. Der kjørte jeg inntil veikanten og måtte nesten hive etter å puste. Var i sjokk. For en grusom mottakelse og vi ble jaget bort fra området. Her skulle vi liksom bo og ha en hyggelig helg. Jeg torde ikke reise tilbake. Ba om å få mine penger tilbake. Noe jeg ikke får. Han skriver at han var stresset. Og etter leiebetingelser så ville dette bli ansett som ikke møtt opp. Hva er galt med folk? Dette er jo veldig skremmende. Kan virkelig noen drive et slikt sted med en sånn adferd. Så dere som vurderer dette. Ikke gjør det. En ubehagelig mann.

Dato for oppholdet: april 2020
16  Takk, NinaO458
Per Inge Isaksen, Eier på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med oppholdet hos oss. Vi jobber hver dag for å bli bedre. Velkommen tilbake.

Anmeldt 4. april 2020 via mobile enheter

Vi overnattet en natt i hytta "kronen". Fikk en varm velkomst av Per Inge, som har bygget hyttene og drifter dem.

Hytta ligger litt for seg selv, midt i naturen med masse dyreliv rett utenfor hytta. Flott utsikt fra både stue og sovehems, der en til og med ser rett opp på stjernene gjennom store vinduer i skråveggen. Solnedgang ved bålpanna, og mange aktivitetstilbud på gården til Per Inge.

Standarden på hytta var god, med innlagt strøm og fylte vannkanner. Sengen var behagelig, og det går fort å få varme i hytta med vedovnen.

En tur hit anbefales! Vi kunne tenke oss å invitert med noen venner til neste gang, så en kan ha hver sin hytte og være sammen på aktiviteter og matlaging. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: april 2020
Takk, dagerik1
Mikrohyttene, Kundeansvarlig på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2020

Tusen takk for flott anmeldelse Dag-Erik. Veldig hyggelig å ha dere her. Vi ser frem til at dere tar med et vennepar eller to og kommer tilbake. Velkommen tilbake. Harley og Per Inge

Anmeldt 30. mars 2020

Anbefales absolutt ikke, vi bestilte opphold i desember, til den siste helgen i mars. Grunnet corona krisen får man ikke lov og være på hytte utenfor hjem kommunen og vi spurte dermed om og få flytte oppholdet vårt til høsten. Nei, det måtte vi ta med reise forsikringen vår. Absolutt ingen samarbeidsvilje. Betalte 2700kr for ingenting. Kommer aldri til og anbefale disse til noen igjen.

Dato for oppholdet: mars 2020
4  Takk, isabellehermansen
Mikrohyttene, Kundeansvarlig på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei Isabelle, vi beklager at du føler at kundeservicen vår er skikkelig elendig. Koronaepidemien har rammet alle, og spesielt vi som driver innen turistnæringen, Hyttene våre har vært åpne hver eneste dag da de ikke er berørt av det norske hytteforbudet, noe som står tydelig på våre nettsider. De aller fleste gjestene våre som har tatt kontakt innen fristene våre og som ønsker det har fått avbestilt eller endret sitt opphold. Selv etter at du sendte en sur e-post til oss 4 dager før du skulle sjekke inn sendte vi deg svar tilbake og ba deg ta kontakt med oss. Det gjorde du ikke. I tillegg ringte vi deg 2 ganger uten at du svarte eller ringte tilbake. Det var litt dumt da vi likevel hadde tenkt å tilby deg å få endret ditt opphold.. (nå er det dessverre for sent da ditt opphold er registrert som NoShow)

Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde to trivelige overnattinger her i begynnelsen av oktober. Vi var virkelig heldige med været og stjernehimmelen var helt utrolig. Gjestfri vert serverte oss vafler og kaffe på trammen, noe som alltid smaker. Mange muligheter for aktiviteter, men også et sted hvor man virkelig kan slappe av! Hvis man setter pris på fred og ro, og å fyre i peisen om morgenen så er dette stedet! 👍🏼 pluss for god 4G for streaming av Premier League!😉

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Chytter
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Vi oppdaget Mikrohyttene ved en tilfeldighet og er glad for at vi gjorde det! Koselig hytte og et annerledes overnattingskonsept enn vanlig. Vi bodde på Kronen, og synes absolutt dette var den fineste hytta mtp plassering. Fantastisk å sitte ved bålpanna med utsikt over vannet og grille deilige Mikrohyttepølser.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, mariannem994
Mikrohyttene, Daglig leder på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2019

Hei, så flott at dere oppdaget oss da. Vi håper dere hadde et supert opphold. Velkommen tilbake. /Per Inge